Gå til sidens hovedinnhold

Jon Mørk om Smiths Venner-diskusjonen: «Debatten skal være basert på fakta – ikke på antakelser og rykter»

Artikkelen er over 2 år gammel

Den siste tiden har det vært ulike avisinnlegg og facebookinnlegg relatert til byutvikling. Noen av innleggene inneholder påstander om at en kristen menighet kjøper opp eiendom i Horten samt driver serveringsvirksomhet med frivillig arbeidskraft som er konkurransevridende.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

For at den del av debatten hvor våre navn har blitt nevnt skal være basert på faktaopplysninger, og ikke antakelser eller rykter, ønsker jeg å få frem følgende:

Om eierskap i CM: Jeg har 50 prosent eierandel og Eirik Østern, Tomas Haukelidsæter og Henrik Riis Kristensen har den siste 50 prosent delen.

Om bruk av frivillige og dugnad:

Alle ansatte i våre selskaper avlønnes naturligvis på normale vilkår. Ingen arbeider gratis og ingen kristen menighet er involvert i våre selskaper.

Både jeg og Eirik Østern er begge åpne om vår trosretning og som kjent er Eirik i Smiths Venner og har vokst opp i Horten. Jeg er medlem av statskirken, og har også vokst opp i Horten.

Les også

Kritikken hagler på nettet – nå tar utbyggerne bladet fra munnen

Gjennom vårt felles selskap CM Utvikling er vi ydmyke og svært glad for å kunne ta del i Hortens utvikling. Vi synes Hortens muligheter er mange og vi gleder oss til fortsettelsen.

Kommentarer til denne saken