Gå til sidens hovedinnhold

Papirkutt

Artikkelen er over 3 år gammel

Med dette innlegget ønsker jeg å snakke for vår eldre generasjon.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Ikke alle, men en liten gruppe av de. Gruppen som gjerne ikke henger helt med lenger, men har sine gode minner og rutiner som holder dem i gang hver dag. Gjerne den gruppen som ikke lenger klarer å bo i egen bolig, og har latt samfunnet ta over omsorgen fordi det ikke gikk lenger på egenhånd.

Livet for disse individene er derfor ikke det samme , og de er avhengige av de små gledene som gir et lite lysglimt i en ellers forvirrende hverdag. Deriblant har vi Gjengangeren. Dette er et av de små høydepunktene som gir mye glede, opp til flere ganger daglig.

Det er da selvsagt ikke snakk om den digitale versionen, for denne gruppen vet ikke at denne verdenen eksisterer engang. Uten å overdrive blir det derfor utenkelig for denne gruppen at den gode gamle papiravisen blir borte i yttligere to dager. Personlig syns jeg også at det blir uhørt at denne gruppen skal betale den samme summen som alltid, når de ikke engang benytter seg av nettavisen.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.