Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddstips: Her er oddstips på 18 av torsdagens kamper

Oddstips Premier League: Ingen målfest på Anfield

Oddstips Championship: Wayne Rooney debuterer med seier

Trav: Sjekk torsdagens travtips på Bjerke

Torsdagens oddsprogram byr på godbiten Liverpool og Sheffiled United fra Premier League, i tillegg spilles det to kamper i Championship og alt tyder på at den tidligere Manchester United-stjernen Wayne Rooney får sin debut for Derby mot Barnsley. Ellers spilles det to kamper fra Rema 1000-ligaen i håndball for kvinner og U20-VM i ishockey ruller videre. Natt til fredag spilles det tolv kamper i NHL.

Fredag er det ca 286 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1900. Lever kupongen her

Derby County - Barnsley 2,15 - 3,20 - 2,80 H (spillestopp kl. 2040)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Alles øyne er rette mot Pride Park torsdag kveld. Da gjør den tidligere Manchester United-stjernen Wayne Rooney sin debut for Derby County.

Etter at overgangen ble annonsert i i sommer har forventningene bygget seg opp til denne dagen. Rooney har sittet på Derby-benken siden november, og torsdag kveld skal den tidligere engelske landslagskaptein spille sin første kamp i Championship. Rooney har signert en 18-månederskontrakt som spillendeassistenttrener for the Rams

Manager Phillip Cocu håper at den 34 år gamle angriperen skal kunne bidra til at Derby klatrer på tabellen. The Rams har hatt en skuffende sesong så langt. De ligger helt nede på 17.-plass etter 25 kamper, og har før torsdagens kamp kortere vei til nedrykksplass enn til playoffspill.

Stort vintersalg! Sjekk tilbudene på årets Derby-drakter her!

At Rooney nå er spillklar kommer på et gunstig tidspunkt for Cocu som mangler en rekke sentrale spillere. Midtbanespiller Krystian Bielik ble utvist i mandagens 2-1-seier mot Charlton. Fra før er kantspilleren Tom Lawrence suspendert, mens Graeme Shinnie, Mason Bennett og Tom Huddlestone er alle ute med skader.

Fredag er det ca 286 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1900. Lever kupongen her

Skadene har imidlertid gitt sjansen til andre yngre spillere. 18 år gamle Jason Knight scoret sine to første mål i sin profesjonelle karriere i kampen mot the Addicks. Seieren mot Charlton var Derbys første på åtte kamper. Rooney, som har vunnet Premier League fem ganger, Champions League, FA-cupen og ligacupen tre ganger på 13 år i Manchester United, har sittet på benken som assistenttrener i syv av kampene.

Barnsley er ubeseiret i de fem siste kampene og manager Gerhard Struber, som håper å forsterke troppen i januar, har ingen nye skader før kampen på Pride Park.

Selv om Derby har skuffet denne sesongen, så har de klart seg bra på hjemmebane. 6-5-2 på Pride Park gjør dem til det åttende beste hjemmelaget i Championship. Derby har kun vunnet én av de fire siste hjemmekampene, og det var mandagens 2-1-seier mot Charlton, som er lagets som viser dårligst form i Championship. Jeg så kampen og synes Derby var det beste laget, til tross for at de spilte 75 minutter av kampen med kun ti mann. Barnsley har også hatt problemer mot Derby. The Rams har vunnet de fire siste hjemmekampene mot the Tykes. Barnsley har faktisk kun vunnet én av de siste 16 bortekampene mot Derby.

Wayne Rooney er en vinnerskalle. Han vil gjøre de rundt seg bedre. Den tidligere Manchester United-stjernen har solid rutine, og han har vist for DC United i MLS at han fortsatt holder mål, selv om han er fylt 34 år. Derby vinner i Rooney-debuten. 2,15 i odds på hjemmeseier er spillbart. Spillestopp er klokken 2040.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset