Tina er Carlsen Fritzøes nye markedsdirektør

LANG ERFARING: Tina Karp fra Horten har blant annet 18 års bakgrunn fra Maxbo-systemet.

LANG ERFARING: Tina Karp fra Horten har blant annet 18 års bakgrunn fra Maxbo-systemet. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Kommer fra Maxbo etter 18 år hos konkurrenten.

DEL

(Vestviken 24) Tina Karp fra Horten er ny markedsdirektør i Sandefjord-bedriften Carlsen Fritzøe Handel AS. Med lang erfaring fra byggebransjen, med hele 18 år i Maxbo, skal hun nå utvikle Carlsen Fritzøe videre.

– Jeg har opplevd Carlsen Fritzøe som svært framoverlent. Det er lett å se hvorfor Carlsen Fritzøe tar markedsandeler i proffmarkedet, og hvorfor proffkundene melder tilbake at de er svært godt fornøyde. Organisasjonen er godt trimmet til å tilby riktige varer, god logistikk og kundenærhet, sier Karp om årsaken til at hun ønsket å starte i den nye stillingen.

LES FLERE SAKER FRA VESTVIKEN24.NO

Lang erfaring i Maxbo

Karp begynte i Løvenskiold Handel/Maxbo som 28-åring i 1997, og har i ti år vært markedsdirektør i selskapet. Det siste året har hun vært innleid av Stiftelsen Norges Varemesse for å omstrukturere og omstille de kommersielle funksjonene i selskapet. I Carlsen Fritzøe får hun tilnærmet samme rolle som de ti siste årene i Maxbo.

– Hva er den største utfordringen bransjen står overfor den nærmeste tiden?

– Det handler om hvordan kundene bruker digitale verktøy til å sjekke produkter, pris og så videre. Det er en krevende og spennende tid for hele bransjen. Vi er fortsatt i en konsolideringsfase. Det finnes mange kjedeaktører, men det skjer fusjoner og oppkjøp, og ser ut til at det i framtiden vil være noen færre, men større aktører i bransjen, sier Karp.

LES OGSÅ: Carlsen Fritzøe kjøper seks nye varehus

Passerte to milliarder

Carlsen Fritzøe er en av Vestfolds største bedrifter og har de siste årene vokst både organisk og ved hjelp av nye avdelinger. I fjor høst ble det kjent at de kjøpte opp Herføll Gruppen med seks varehus i Østfold, noe som gjorde at omsetningen passerte to milliarder kroner.

Administrerende direktør i Carlsen Fritzøe, Cato Ness, er godt fornøyd med ansettelsen.

– Tina er en person med lang erfaring fra byggevarebransjen og privateide virksomheter innen varehandel, kjededrift og detaljhandel som vi er glad for å få med oss på laget, sier Ness.

LES OGSÅ: Brøt med Byggmakker - åpner snart sitt 20. varehus

Artikkeltags