Gasellebedriften utvider – starter opp nytt avdelingskontor

UTVIDER: Bedre Inneklima oppretter avdelingskontor i Trondheim. På Sandefjord-kontoret holder disse fire til: Jon Bjåen (f.v., markedssjef), Daniel Jakobsen (lager og logistikk), Even Jakobsen (teknisk sjef) og Jarle Karlsrud (gründer og daglig leder).

UTVIDER: Bedre Inneklima oppretter avdelingskontor i Trondheim. På Sandefjord-kontoret holder disse fire til: Jon Bjåen (f.v., markedssjef), Daniel Jakobsen (lager og logistikk), Even Jakobsen (teknisk sjef) og Jarle Karlsrud (gründer og daglig leder). Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Bedre Inneklima AS starter opp avdelingskontor i Trondheim for kundene i den nordre delen av landet.

DEL

(Vestviken 24) 1. mars startet Rune Thomassen i selskapet, og det er første gang gründer og daglig leder Jarle Karlsrud ansetter en person som skal ha base utenfor Sandefjord.

Thomassen, som blant annet har en fortid som selger i Jotun, blir salgsansvarlig for Midt- og Nord-Norge, og kommer til å jobbe fra Trondheim.

– Vi ser det er så mye å gjøre der at vi har behov for en egen mann der. Han skal primært jobbe mot byggevaremarkedet, sier Karlsrud til Vestviken24.

LES FLERE SAKER FRA VESTVIKEN24.NO

Gasellebedrift

Sandefjord-selskapet kom på tredjeplass i Dagens Næringslivs gasellekåring i Vestfold i fjor og har hatt en jevn og god vekst helt siden oppstarten i 2010. Driften har vært lønnsom og omsetningen har økt hvert eneste år. Det som begynte som et hobbyprosjekt i kjelleren har utviklet seg til å bli en bedrift med en omsetning på 15,5 millioner kroner i 2016.

Som bedriftsnavnet tilsier, selger Bedre Inneklima produkter som – ja, du gjettet riktig – skal gjøre inneklimaet både privat og i bedrifter bedre. Luftavfuktere, luftrensere og andre rengjøringsprodukter er noe av det de har i produktkatalogen. De er forhandler av merkevarer som Meaco, Bissell og Opranic, i tillegg til sitt eget merke Arida.

BASE I TRONDHEIM: Rune Thomassen er Bedre Inneklimas nye selger.

BASE I TRONDHEIM: Rune Thomassen er Bedre Inneklimas nye selger. Foto:

– Det er noe av poenget med navnet, å vise at det er det vi driver med. Vi selger ikke kaffetraktere og vaffeljern, men er en faghandel. Det vi driver med er vi gode på, og det vi ikke kan, gjør vi ikke, sier Karlsrud.

Les også: Nå er Jarle & co inne i varmen hos landets største byggevare-aktør

På utkikk i Sverige og Danmark

Bedre Inneklima har oppdrag i hele Skandinavia, og planlegger på sikt avdelingskontorer i nabolandene.

– Vi tar en ting om gangen, men vi leter etter en selger i Sverige og Danmark. Foreløpig blir det håndtert fra Sandefjord, men vi er på utkikk etter en lokal mann til eksportlandene våre, sier Karlsrud.

Artikkeltags