Gå til sidens hovedinnhold

Haakon Dyrnes skal lede Komplett Mobil

Artikkelen er over 5 år gammel

Haakon Dyrnes skal utfordre de store markedsaktørene Telenor og Telia når han 15. august starter som leder for nysatsingen Komplett Mobil.

(Vestviken 24)

Dyrnes har 17 års erfaring fra telecom, og Komplett-konsernet har kapret en svært kompetent leder til sin mobilsatsing, mener Ole Vinje, konsernsjef i Komplett Group.

Kompetent leder

- Haakon Dyrnes har markert seg som en svært kompetent leder i blant annet Tele2 Norge. Han har lang bransjeerfaring og skal bygge Komplett Mobil til å bli en betydelig aktør i det norske markedet. Komplett Mobil har siden 1. juni tilbudt mobilabonnement på Komplett.no. I tillegg til det norske markedet, har Komplett Mobil fokus på å tilby rimelig telefoni, SMS og data i Europa, sier Vinje i en pressemelding.

LES OGSÅ: Komplett kaster seg inn i kampen om mobilabonnenter

- Jeg opplever Komplett som en spennende og profesjonell bedrift, og er imponert over hva de har fått til, sier Haakon Dyrnes.

- Å ha en sterk merkevare gir gode forutsetninger for å hevde seg i mobilmarkedet, og min ambisjon er å påvirke bransjen til å bli enda mer kundeorientert.

Komplett Mobil bygger nå opp en liten og effektiv salgsorganisasjon i Oslo. Selskapet er det siste tilskuddet i Komplett Groups satsing på nett. I tillegg til lanseringer som apotek, bildeler, hvitevarer, hjem-og-fritid og skjønnhet.

Vil utfordre de store

- Vi skal utfordre Telenor og Telia, fortsetter Dyrnes.

LES OGSÅ: Komplett økte omsetningen med nesten 1,5 milliarder

- Det finnes allerede mange aktører i markedet som ønsker det, men vi ser at markedsandelene er forholdsvis beskjedne. Telenor og Telia spiller sine roller godt og er svært dyktige.

Skal de norske mobilkundene få de prisene og tjenestetilbudene de fortjener, må vi klare å utjevne markedsandelene. Mitt mål er at Komplett Mobil skal oppnå dette ved å utfordre på litt andre måter, sier Haakon Dyrnes.

Komplett Group

- Komplett Mobil ble etablert i 2016, og eies av Komplett Group

- Komplett Group er Nordens største netthandelsaktør med 17 nettbutikker.

- Komplett Group har 800 ansatte og hovedkontor i Sandefjord.