Nokas bytter navn og flytter hovedkontoret

FÆRRE FUNKSJONER: I dag ligger hovedkontoret til Nokas i Tønsberg i Træleborgodden 6, selv om kontoret i Oslo er en del større både rent operativt- og omsetningsmessig. Nå bytter selskapet navn og flytter hovedkontoret til Oslo.

FÆRRE FUNKSJONER: I dag ligger hovedkontoret til Nokas i Tønsberg i Træleborgodden 6, selv om kontoret i Oslo er en del større både rent operativt- og omsetningsmessig. Nå bytter selskapet navn og flytter hovedkontoret til Oslo. Foto:

Blir til Avarn Security.

DEL

(Vestviken 24) Styret i Nokas har besluttet å foreslå for generalforsamlingen i selskapet å endre navn og hovedkontoradresse, meldes det i en pressemelding tirsdag.

Nokas endrer navn til Avarn Security og hovedkontoret blir i Alf Bjerkes vei 1 i Oslo, der ledelsen sitter. Cash-virksomheten i selskapet vil fortsette under navnet Nokas.

I juni skrev Vestviken24 at Nokas vurderte å flytte deler av virksomheten fra Tønsberg til Oslo og at det var satt ned en arbeidsgruppe for å se på saken.

– De skal se på funksjonene hovedkontoret i Tønsberg har, for å se om det går an å samlokalisere dette i Oslo, sa kommunikasjonssjef i Nokas, Ådne Mauritzen da.

Nå har altså dette munnet ut i et vedtak om flytting av hovedkontoret.

Artikkeltags