AGS IT-partner etablerer seg også i Larvik

SATSER: Alexander Renberg, til venstre, og Dag Henning Hvaal satser på digitalisering hos små og mellomstore bedrifter i Larvik. (Foto: Bjørn-Tore Sandbrekkene)

SATSER: Alexander Renberg, til venstre, og Dag Henning Hvaal satser på digitalisering hos små og mellomstore bedrifter i Larvik. (Foto: Bjørn-Tore Sandbrekkene)

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

AGS IT-partner har over tre tiår bak seg i bransjen, og 25 ansatte i Horten, Moss og Oslo. Nå etablerer de seg også i Larvik.

DEL

(Vestviken 24) – Vi ser at det er et marked hos små og mellomstore bedrifter, og vi har allerede kunder i Larvik, sier avdelingsleder i Horten, Aleksander Renberg, og markedssjef i Larvik, Dag Henning Hvaal.

– Vi tror vi kan bidra i en svært viktig tid med tanke på digital satsing, og det er ikke minst også viktig for de små bedriftene, sier de to.

LES FLERE SAKER FRA VESTVIKEN24.NO

Viktig partner

Renberg og Hvaal sier at det er svært viktig at også mindre bedrifter sørger for å ha tilgang til nødvendig kunnskap i forhold til IT, og at det da ofte er nødvendig med en ekstern samarbeidspartner.

– Dette gjelder både i forhold til datamaskiner og annet it-utstyr, og ikke minst drift av dette, men også hjelp til profilering på nett, lagring og informasjon og reklame man ønsker ut blant annet på sosiale medier, sier de to.

– Vi har mange års erfaring og tilgang på ekspertise på alle områder innenfor IT, og kan hjelpe til både med å få installert riktig systemer, og ikke minst hjelp i arbeidshverdagen, sier de.

Flere priser

Renberg og Hvaal forteller at AGS IT-partner har blitt kåret to år på rad til «Årets SMB-bedrift» av Microsoft.

– Ingen av Microsofts 1.500 partnere har fått denne utmerkelsen to år på rad, så dette betyr at vi har fått en solid posisjon i markedet alt, sier de to.

– Den digitale omstillingen alle bedrifter nå må ta hensyn til er viktig å ta på alvor, og vi håper å kunne være den gode samarbeidspartneren for mange, også i Larvik, på dette området, sier de.

På Løkka

Bedriften er nå i ferd med å installere seg i nye lokaler på Løkka i Larvik, og fra starten av vil trolig tre personer ha sin arbeidsplass her.

– Vi kommer i første rekke til å betjene Larvik herfra, men vurderer også å bruke kontoret som base for satsing mot Grenlandsområdet, sier de to.

De legger til at selskapet i tillegg til å serve kunder innenfor digitalisering av bedriftene, også arrangerer messer og seminarer der kundene selv får profilert seg, i tillegg til at de får viktig digital informasjon.

Artikkeltags