(Vestviken 24)

Lardal-bedriften Steni AS opplyser i en pressemelding at Janne Stenehjem har fått den ledige jobben som administrerende direktør i selskapet. Hun kom til selskapet som personalsjef i juni i fjor, men ble i november i fjor konstituert i jobben som adm. dir.

– Dette er et spennende gründerselskap. De har gode produkter, med kvalitet og designmuligheter, og jeg har latt meg fascinere av selskapet på grunn av det. Lederjobben jeg har hatt har gitt meg større lyst til å ta denne jobben, og det skyldes dyktige kollegaer, sier Stenehjem.

Stenehjem, som kommer fra Nøtterøy, har tidligere vært direktør for HR og forretningsstøtte i Sparebank 1 BV. Hun har også lang erfaring fra entreprenørbransjen, blant annet som HR-sjef i Veidekke i syv år. Hun er utdannet cand. paed. med spesialisering i organisasjon og ledelse fra UiO.

LES FLERE SAKER FRA VESTVIKEN24.NO

Lardals største bedrift

Steni er Lardals største bedrift og har rundt 120 ansatte. Fasadeplateprodusenten har hovedkontor og fabrikk på Steinsholt, men har også salgsselskap i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Nederland.

I fjor omsatte bedriften for 260 millioner. Det var en nedgang fra 296 millioner året før, og førte til at selskapet i november måtte permittere elleve ansatte.

Les også: Lardals største bedrift permitterte elleve ansatte i november

Inngangen på 2017 har imidlertid vært lysere for bedriften, ifølge Stenehjem. Steni har inngått flere store kontrakter, opplever økt etterspørsel og har ambisjoner om å vokse.

– Flere av de som ble permittert er tilbake i jobb, så det er en god start på det nye året. Steni er et selskap med sterke tradisjoner og en stolt kultur som er gode fundamenter å bygge videre på, sier Stenehjem.

Les også: Slik skal 50-årsjubilanten doble volumet

Tilfreds styreleder

Styreleder Martin Tisell er godt fornøyd med at ansettelsen er på plass.

– Jeg er svært tilfreds med at Janne Stenehjem nå er ansatt som CEO i Steni. Hun har gjort et solid inntrykk i perioden som konstituert leder, og hun har de rette egenskaper og kvalifikasjoner for å lede utviklingen av Steni videre, sier Tisell.