(Vestviken 24)

Siden oppstarten i fjor har det nye kvinnenettverket sett en jevn tilstrømning av medlemmer. De fikk raskt 50 medlemmer, ved utgangen av januar var tallet 80 og i skrivende stund har 134 kvinner meldt seg inn.

Nettverket møtes med jevne mellomrom. Fredag var rundt 60 medlemmer samlet hos European Helicopter Center på Torp.

For Venkatram, som er initiativtaker til foreningen, er det viktig at møtene inneholder mer enn bare mingling.

– Vi har ikke fokus på det sosiale, men business. Dette er networking, men det er veldig viktig for oss å ha et faglig innhold – det er derfor folk kommer til møtene, sier Venkatram.

– Det er profesjonelle kvinner som kommer hit, og da kan vi ikke kaste bort timene deres.

LES FLERE SAKER PÅ VESTVIKEN24.NO

Motivasjon og karriere

Fredag kom det faglige innslaget i form av foredrag fra markedssjef i EHC, Anette K. Haldorsen, og mental trener Gyrid Beck Solberg. Haldorsen fortalte sin historie om hvordan det er å kombinere livet som karrierekvinne og småbarnsmor, mens Beck Solberg motiverte kvinnene med foredraget "Det er meg det kommer an på".

Møteplanen til WBN er allerede spikret til over sommeren, og inneholder besøk hos Sandefjords Blad, et workshop i salg og markedsføring i Tønsberg og en sommerfest på Wilhelmsen House i Tønsberg.

Vil ha med flere

Foreløpig er hovedvekten av nettverkets medlemmer fra Sandefjord, der det hele startet, og Tønsberg. De har noen også fra de andre byene, men ønsker seg flere.

– Når man tenker business, må man tenke Vestfold, så vi ønsker å få med enda flere fra andre steder, sier Venkatram.

LES OGSÅ: Stor interesse for Vestfolds nye kvinne-nettverk