Vant noen 800 millioner kroner i Eurojackpot?

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Det var duket til rekordstor premie i Eurojackpot i dag. Ingen norsk vinner stakk av med hovedpremien i kveld, men 3 norske spillere fikk tredjepremie.

08.11.19 22:14

Denne fredagen var det lagt opp til rekordsum for en norsk vinner alene om å ha 5+2 rette i Eurojackpot. Premien i Eurojackpot har aldri vært så stor, og dette er som følge av rekordsterk Euro. 803 millioner kroner sto nemlig på spill i dagens trekning, dette er nesten like høyt som taket på en tid hvor euroen var svakere.

Selv om ingen norsk vinner fikk 5+2 rette i kveld fikk tre heldige norske spillere premie fra tredjeplass. Taket på Eurojackpot er 90 millioner euro og har økt betydelig i norske kroner siden euroen har blitt sterkere. Neste fredag kan du vinne ca. 908 millioner norske kroner.

Trykk her for å levere kupongen din!

Norsk tipping prøver å ta kontakt med vinnerne på tredjeplass.

Hovedtall:

14 -20 - 23 - 39 - 49

Stjernetall:

4 - 10

Tidligere norgesrekorder

Norge har fått en rekord i år allerede i det internasjonale spillet. I september i år vant en nordmann førstepremien i Eurojackpot på 443 millioner kroner. På andreplass ligger premien på 441 millioner kroner fra 2017. Vinner en norsk spiller neste fredag kommer rekorden til å være på over dobbelt så mye, 908 millioner norske kroner.

Norsk tilleggspremie

I tillegg til den rekordstore hovedpremien neste fredag trekkes det, som hver fredag, en tilleggspremie på 1 million kroner og reisegavekort på 100 0000 kroner. Det betyr altså at det er garantert norsk vinner hver fredag. Husk å spille her neste fredag.

Denne gangen var det en mann fra drammen som vant millionpremien. Han skulle bruke fredagskvelden til å ta innover seg at han har vunnet 1 million.

- Kona sitter ved siden av her. Først skjønte hun ikke noe, nå sier hun det bare er tull, sier mannen.

Trykk her for å spille før neste fredag klokken 19.00.

- Dette her går ikke inn altså. Nå begynner jeg å grine her.

Forrige fredag var det en norsk dame som vant andrepremien i Eurojackpot. Kvinnen vant 7,3 millioner kroner og var nesten på gråten da hun fikk telefonen fra Hamar.

- Jeg må ringe barna mine og fortelle dette. Jeg har vært i jobb i over 50 år, og dette var så godt. Jeg har aldri vært ute og reist, jeg har aldri vært i utlandet. Dette vil gjøre resten av alderdommen min helt annerledes, sa kvinnen som nærmest fikk gledessjokk.

Du ble kanskje ikke heldig i kveld, men spiller du Lotto før klokken 18:00 i morgen kan du stikke av med 14 millioner norske kroner. Trykk her for å levere kupongen din!

(Vinnersannsynlighet i Eurojackpot: 1. premie er 1:95 mill., 2. premie 1: 6 mill. og nasjonal premie ca. 1:1.250.000 pr. rekke)