(Norsk Tipping)

Vinner du 68 millioner kroner på onsdag?

Vikinglotto-potten fortsetter å vokse.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Ingen hadde full pott i Vikinglotto onsdag 8. mai.

Det ble likevel vinnerlykke i de finske skoger. En heldig spiller fra Finland sikret seg andrepremien på 4,3 millioner kroner. 14 nordmenn fikk også påfyll på kontoen, da alle hadde 5+1 riktige og vant cirka 75 000 kroner hver.

Det betyr at førstepremiepotten fortsetter å øke og du kan vinne hele 68 millioner kroner. Får du 6+1 riktige onsdag 15. mai, har du all grunn til å juble!

Spill Vikinglotto her!

Oslo-kvinne stakk av 221 millioner kroner

For to måneder siden, den 13. mars, var det en kvinne fra Oslo som stakk av med 221 millioner kroner i Vikinglotto. Hun ble multimillionær etter at hun hadde levert en Vikinglotto-kupong for moro skyld.

- Dette kan ikke være sant, sa kvinnen da hun sjekket Vikinglotto-kupongen.

221.351.980 kroner lyste i mot henne fra pc-skjermen samtidig som Norsk Tipping på telefon kunne bekrefte premiebeløpet.

- Det er så mye penger. Jeg kan ikke fatte at dette skal være sant. Dette er sånn man knapt drømmer om, sier den lykkelige vinneren.

Spill Vikinglotto her før onsdag kl. 18.00 for å være med i trekningen!

(Vinnersannsynlighet for førstepremien i Vikinglotto er ca. 1:98 mill. Andrepremie ca. 1:14 mill.)

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør