Tommy Knarvik har spilt for en rekke klubber i eliteserien, blant andre Brann, Sandefjord, Bodø/Glimt, Tromsø og Sogndal. Nå er han trener for 2. divisjonsklubben Sotra SK. 
Tommy Knarvik har spilt for en rekke klubber i eliteserien, blant andre Brann, Sandefjord, Bodø/Glimt, Tromsø og Sogndal. Nå er han trener for 2. divisjonsklubben Sotra SK. 

Tegn til bedring hos Sotra

I helgen spilte Sotra 1-1 mot Grorud. I dag tror vi de slår nedrykkstruede Elverum på Straume stadion.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Det er et labert utvalg på onsdagens langoddsprogram. Det spilles en hengekamp i 2. divisjon mellom Sotra SK og Elverum, og det er en kamp fra den danske cupen. Ellers spilles det tre kamper i KHL i ishockey, i tillegg er det håndbal fra Sverige og Danmark. Natt til torsdag er det blant annet fire kamper fra MSL i USA.

NB! 70 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Sotra SK - Elverum H 1,90 (spillestopp kl 16.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Denne kampen skulle vært spilt i den 8. serierunden, men på grunn av flystreiken i SAS ble kampen utsatt.

Nyopprykkede Sotra SK var i midten av august oppe på fjerdeplass. Den gangen var de kun fem poeng bak serieleder Grorud. Etter elleve kamper på rad uten tap, har nyopprykkede Sotra SK nå kun tatt ett poeng på de tre siste kampene. Dermed har strilene falt ned til sjetteplass, og avstanden opp til Grorud, som topper tabellen, har økt til elleve poeng.

Nedturen startet med 1-2-tapet borte mot Åsane i slutten av august. Deretter gikk Sotra SK på et skuffende 2-3-tap hjemme mot Alta. Forrige helg viste strilene tegn til bedring da de tok med seg ett poeng mot serieleder Grorud i Oslo.

Det er verken skader eller suspensjoner hos Sotra SK før onsdagens kamp. Dermed har trener Tommy Knarvik alle spillerne tilgjengelig til onsdagens kamp.

Sotra SK skal spille tre kamper på én uke, og med et tøft kampprogram er det mulig Knarvik gjør endringer på laget, uten at jeg tror det svekker strilene.

Den tidligere Brann-spilleren har gjort en formidabel jobb på Straume med å lede laget fra Straume fra 3. divisjon til toppen av 2 divisjon. Som kjent er Knarvik ferdig i SK Sotra etter sesongen. Klubben er uenig med ambisjonsnivået til Knarvik. Spørsmålet er om trenersituasjonen vil påvirke det som skjer på banen. Jeg tror ikke det.

Dette er en kamp Sotra må vinne om de skal henge med helt oppe i toppen ut sesongen, og jeg tror de kan klare det mot et Elverum-lag som hovedsaklig har tatt poengene sine på hjemmebane.

Elverum rykket ned fra 1. divisjon etter 2017-sesongen, og de endte på sjettepass i 2. divisjon avdeling 1 sist sesong. Denne sesongen har nedturen fortsatt for hedmarkingene.

Elverum balanserer på nedrykksstreken før onsdagens bortekamp på Sotra utenfor Bergen. De er kun tre poeng foran Senja som er på direkte nedrykksplass, men de har én kamp mindre spilt enn lagene rundt seg på tabellen.

Borteformen er elendig. De har kun vunnet én av ni bortekamper så langt denne sesongen, men den eneste borteseieren deres kom merkelig nok mot serieleder Grorud (3-2).

Sotra vant det omvendte oppgjøret mellom disse to lagene 2-1 på bortebane. Den gangen scoret Lars Kilen begge målene. Strilene er vanskelige å møte hjemme på Straume, og jeg mener 1,90 i odds på hjemmeseier er interessant. 

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør