Så mange trodde på 4-0-seier til Solskjær og United

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær var ikke den eneste som kunne juble etter 4-0-seieren. Det var også levert 66 kuponger med 4-0 som tips hos Norsk Tipping.  Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Storseier til Manchester United ga premiefest på oddsen.

12.08.19 18:21

Dersom du trodde Ole Gunnar Solskjær sine menn skulle vinne serieåpningen hjemme på Old Trafford mot Chelsea ga Norsk Tipping deg 2,05 i odds, men at Manchester United skulle score fire ganger og holde tett bakover ga betydelig høyere odds.

Oddsen på 4–0 til United var nemlig 35. Det vil si at alle som satte pengene sine på at Manchester United skulle få en pangstart på sesongen fikk igjen 35 ganger innsatsen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Daniel James, som kom fra Swansea før denne sesongen, scoret i Premier League-debuten sin for Manchester United.  Foto: Jason Cairnduff (Reuters)

Da innbytter Daniel James satte inn 4-0-målet til De røde djevlene ni minutter før full tid var det en del tippere som kunne juble fornøyd.

Spill på tirsdagens ligacupkamper her!

66 kuponger som var levert hos Norsk Tipping inneholdt 4–0 til Manchester United. De fleste av kupongene var levert som singelspill.

Manchester United og Chelsea var rundens storkamp, og det viste seg også i omsetningen hos Norsk Tipping

– HUB-spillet i kampen var spillobjektet som hadde størst omsetning på langoddsen i helgen, sier oddssetter hos Norsk Tipping, Roger Skjellerud.

Men stor omsetning betyr ikke nødvendigvis plusstall for spillselskapet på Hamar.

– Folk flest liker å sette penger på de mest kjente lagene, og det betyr at vi går i minus på de kampene hvor de mest populære lagene i Premier League vinner, sier Skjellerud.

Det skjedde også på søndag

De fire kampene som omsatte for mest penger i helgen var alle fra Premier League.

Spill på oddsen her!