Rosenborg på vei mot sensasjonell Champions League-plass

Alexander Søderlund gratuleres av Gjermund Åsen og Birger Meling etter å ha gitt Rosenborg 2-0 ledelse i forrige onsdags bortekamp mot Maribor, en kamp Rosenborg tilslutt vant 3-1. Foto: Primoz Lovric (NTB scanpix)

Rosenborg har et glimrende utgangspunkt foran kveldens returmøte mot Maribor i 3. kvalifiseringsrunde i Champions League.

13.08.19 13:27

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddssingel CL: Rosenborg på vei mot sensasjonell Champions League-plass
Målscorerspill CL:
Søderlund i hysterisk scoringsform
Oddsdobbel 1:
FCK og Solbakken løser oppgaven på hjemmebane
Oddsdobbel ligacup:
Leeds-reservene er gode nok
V75 Bjerke
: Herlig jackpotkveld med hele 1 174 293 ekstra i sjuerpotten
V4 Bollnäs: Ingen slår vår kalder banker i V4-lunsjen
Lykkespill: Denne uken kan du vinne 882 millioner hos Norsk Tipping
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

Det er et usedvanlig innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss denne tirsdagen. Ti returopgjør i den tredje kvalifiseringsrunden i Champions League spilles i kveld og det skal avgjøres hvilke lag som tar seg til playoff. I tillegg skal det spilles 33 kamper i første runde av ligacupen og en rekke lag fra Championship skal i sving. Så er det også fransk ligacup og en god del seriekamper i National League i England.

NB! Onsdag er det ca 100 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Rosenborg - Maribor pause/fulltid H/H - 2,65 (spillestopp kl 18.55)

Det var mildt sagt krise på Lerkendal etter 0-2 tapet hjemme fo Haugesund på 16. mai og mange krevde trener Eirik Hornelands avgang. Så snudde alt og Rosenborg står med 13-2-2 på sine sytten spilte kamper etter det i alle turneringer. I Eliteserien står laget med 7-1-1 etter 16. mai-tapet for Haugesund og ellers er det kun 1-2 tapet borte mot Bate Borisov i den første kampen i andre kvalifiseringsrunde som er tapt i denne perioden (de røk også som kjent ut etter straffesparkkonkurranse mot Aalesund i cupen). Imponerte stort med 3-1 borte mot Maribor forrige onsdag og fulgte opp med en overbevisende 5-2 seier hjemme mot Tromsø i Eliteserien lørdag. Tore Reginiussen og Anders Konradsen deltok begge for fullt på mandagens trening og trener Eirik Horneland kan dermed velge fra en stort sett skadefri tropp.

Maribor tok seg til denne runden etter å ha slått ut AIK i forrige runde. Vant da hjemmekampen med 2-1, og tapte bortekampen i Stockholm med 2-3 og tok seg altså videre på bortemålsregelen. Gjorde en svak figur hjemme mot Rosenborg forrige onsdag og står overfor en steintøff oppgave på Lerkendal i kveld.

Rosenborg er satt til ganske klare favoritter i kveld og 1,70 på hjemmeseier er trolig noenlunde riktig odds. Dog ligger det ikke i Rosenborgs sjel å spille på resultat. At Rosenborg trår til fra start i kveld, er ikke usannsynlig. Pause/fulltid dobbelen H/H betales med pene 2,65 i odds og blir vårt utvalgte HUB-spill i kveldens meget interessante kamp på Lerkendal.