Påskekrim dag 4: I påsken er alle ulver flaksende

Det er klart for dag 4, og du kan vinne skrapelodd som kan gjøre deg veldig rik.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Her kan du lese dag 1

Her kan du lese dag 2

Her kan du lese dag 3

Den daglige påskekrimmen gir deg en gåte hver dag fra fredag 12.april til og med mandag 22.april. Den følger en krimhistorie hvor gåtene hver dag gir deg et svar du skal sende til oss. Hver dag kan du vinne flaxlodd.

Slik som dette, som du kan teste på nett ved å klikke under:


Ingvildsen ristet på hodet, og smilte skakt over til Lærstad mens hun mumlet

-Ja, det er Tivoli. Vi er på et tivoli. Dette er jo bare tull. Noen bruker gamle quizgreier fra påsken for å tulle med oss. Vi må håpe på flaks her. Noen har faktisk stjålet flere millioner.

Lærstad stod og skrapte på kartet og oppdaget at det var noe under bildet. Rebusen som kom til syne var riktignok ikke tre like tall som ga milliongevinst, men en rebus han enkelt løste. På fritiden brukte Lærstad å lage rebuser med sin partner Gunnar Persson, og rebuser hadde han virkelig kontroll på. Like mye som han visste at Ingvildsen slet med visuelle gåter var han en mester på dem.

-Denne tar du, sa Ingvildsen og gikk bortover mot appelsinutsalget.

Bli med ved å svare her

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør