Atalanta's Josip Ilicic (blå drakt) i duell med Lazio's Bastos i seriekampemn mellom lagene på Stadio Olimpico for kun ti dager siden. En kamp Atalanta vant 3-1.
Atalanta's Josip Ilicic (blå drakt) i duell med Lazio's Bastos i seriekampemn mellom lagene på Stadio Olimpico for kun ti dager siden. En kamp Atalanta vant 3-1. Foto: Riccardo Antimiani (AP)

Lang kveld i Coppa Italia

Onsdag er det finale i Coppa Italia mellom Lazio og Atalanta. Vi tror det blir en lang kveld på Stadio Olimpico i Roma.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddsdobbel: Leeds vinner og sikrer playoff
Oddssingel Allsvenskan: Helsingborg og Granqvist lager trøbbel for AIK
Oddssingel Coppa Italia: Lang kveld i Coppa Italia
V4/V5 Bro Park: Norske Kaia jakter nye fremganger på Bro Park
Vikinglotto onsdag: Vinner du 68 millioner kr på onsdag?

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss denne onsdagen. Det er midtukerunde i Allsvenskan og fem kamper spilles i kveld. I tillegg er det tre kamper i Superettan. I England er andre playoffkamp mellom Leeds og Derby om retten til å spille opprykksfinale til Premier League. I tillegg er det finale i Coppa Italia mellom Lazio og Atalanta. Her hjemme er det 1. runde i cupen for kvinner og det siste serierunde i nederlandsk Eredivisie. Norge spiller en meget viktig kamp mot Sveits i ishockey-VM.

NB! Onsdag er det ca 68 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Lazio - Atalanta U 3,15 (spillestopp kl 20.40)

Finale i Coppa Italia der Juventus har dominert totalt de siste sesongene og tatt fire strake cupgull. To av gangene har de forøvrig møtt Lazio i finalen. Denne sesongen røk Juventus ut allerede i kvartfinalen etter 0-3 mot Atalanta. Finalen spilles på Stadio Olimpico i Roma, så Lazio har hjemmebanefordel. Men lagene møttes i serien for kun halvannen uke siden på nettopp Stadio Olimpico og da endte det med 3-1 seier til Atalanta.

Lazio er mer eller mindre hektet av i kampen om Europa i seriespillet. To serierunder før slutt har laget fire poeng opp til Roma på 6. plass som gir Europa League og da skal veldig mye gå Lazios vei for at det skal lykkes. Har vært veldig ustabile i serien denne sesongen og presterte å tape hjemme for fortapte Chievo fjerde sist og altså hjemme for Atalanta nest sist. I mellom disse har laget tatt sterke borteseire mot hhv Sampdoria og Cagliari. Totalt 9-4-5 på hjemmebane i serien.  Sergej Milinkovic-Savic er tvilsom til onsdagens finale, ellers ser det bra ut med mannskapet.

Atalanta har gjort en strålende sesong og ligger på den meget viktige 4. plassen når to serierunder gjenstår. Men har ikke mer enn tre poeng ned til Milan på 5. plass og i Italia er det som kjent innbyrdes oppgjør som teller ved poenglikhet. Atalanta har en meget vrien bortekamp mot Juventus til helgen, mens Milan tilsynelatende har to meget overkommelig oppgaver i sine to siste. Tok seg altså av Juventus i kvartfinalen på veien til finale og etter 3-3 borte mot Fiorentina i første semifinale, ble det 2-1 seier hjemme. Med mannskapet ser det veldig bra ut. Sterke 10-3-5 på bortebane i serien.

3-1-0 på de fire siste tilsvarende i Serie A, men dette er en finalekamp. Det er slett ikke utenkelig at det blir en lang kveld i Roma. Vi klarer ikke å skille lagene og lander på en meget godt betalt uavgjort som vårt spilleforslag. 3,15 er oddsen på at lagene er like langt etter ordinær tid.

Klikk her for å levere spillet

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør