Førstepremiepotten øker!

Én nordmann sikret seg derimot tre andrepremier og sikret seg over 1,6 millioner kroner.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Under onsdagens Vikinglotto ble det norsk seier. Én nordmann stakk av med hele tre andrepremier og sikret seg med det over 1,6 millioner kroner. 

Det var nemlig fire rekker som hadde 6 rette i Vikinglotto. Én av disse tilhørte en utenlandsk spiller, mens de tre andre tilhørte den heldige nordmannen. 

Dette er tallene som gjorde nordmannen til Vikinglotto-millionær:

42 - 15 - 32 - 14 - 7 - 1

Vikingtall: 5

Spill Vikinglotto her! 

Førstepremiepotten øker!

Det var ingen som kapret førstepremiepotten, og den øker dermed videre til neste uke. Du kan da vinne ca 43 millioner kroner dersom du husker å spille Vikinglotto innen onsdag kl 18:00. 

Kan du se for deg hvordan det er å få en så god beskjed? For kort tid siden, den 3. juli, var det nettopp det som skjedde med en bergenser.

Spill Vikinglotto her! 

Norsk storvinner i Vikinglotto

Den 3. juli ble en heldig spiller 69 millioner kroner rikere. Vinneren var den eneste som hadde 6+1 rette, og kunne dermed juble over å kapre premien alene.  

Slik reagerte den heldige vinneren

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør