De norske fotballjentene fikk en pangstart i VM med 3-0 seier mot Nigeria. Her jubler de etter at Lisa-Marie Karlseng Utland har gjort 2-0.
De norske fotballjentene fikk en pangstart i VM med 3-0 seier mot Nigeria. Her jubler de etter at Lisa-Marie Karlseng Utland har gjort 2-0. Foto: Stian Lysberg Solum (NTB scanpix)

Buklanding for Norge

Norge tok en flott 3-0 seier mot Nigeria i sin åpningskamp i fotball-VM. I kveld venter betydelig tøffere motstand mot Frankrike.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddssingel VM: Pangodds på Nigeria
Oddssingel La Liga playoff: Malaga tar første stikk
V4/V5 Øvrevoll: Årets første galopplunsj på Øvrevoll
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019
Fotball-VM kvinner: Her er sendeplanen for fotball-VM på TV

Det er ikke veldig mange spillobjekter på onsdagens langoddsprogram, men samtidig er det flere høyinteressante kamper. Norges kvinnelandslag skal opp mot vertsnasjonen Frankrike i sin andre kamp og det er også en meget interessant kamp mellom Tyskland og Spania. I tillegg møtes Nigeria og Sør-Korea i Norges gruppe. Det er playoff i Spania og der møtes Deportivo La Coruna og Malaga og natt til torsdag er det klart for den sjuende og avgjørende finalekampen mellom Boston Bruins og St. Louis Blues i Stanley Cup.

NB! Onsdag er det ca 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Frankrike - Norge pause/fulltid dobbel U/H 1,90 (spillestopp kl 20.55)

Frankrike bød opp til fest i VM-premieren mot Sør-Korea og vant meget overbevisende 4-0. Vertsnasjonen er blant favorittene til å gå hele veien, men samtidig har de ikke kommet lenger enn til semifinale i noe mesterskap enda. Det vrimler av klassespillere i det franske laget og det ser veldig bra ut.

Norge tok en på papiret overbevisende 3-0 seier mot Nigeria i sin åpningskamp. Men det skal sies at Nigeria slett ikke var ufarlige og de kunne utmerket godt ha tatt ledelsen. Norge gjorde uansett en bra kamp og er i rute til avansement. Kvalifiserte seg som kjent til VM-sluttspillet på bekostning av Nederland etter å ha vunnet den avgjørende hjemmekampen, men det skal sies at Norge var under massivt press i den kampen.

Frankrike er som ventet store favoritter i kveldens kamp og selv om Norge vant 3-0 i sin åpningskamp blir dette en helt annen kamp. Norge kommer til å få kjørt seg. 1,35 på fransk seier er dog ikke noe å hige etter.

Pause/fulltiddobbelen H/H er senket fra 2,00 til 1,90, likevel fremstår det som det beste spiller i kveldens kamp.

Klikk her for å levere spillet

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør