Torgeir Børven scoret sitt niende mål for sesongen da han utlignet til 2-2 for Odd i søndagens hjemmekamp mot Molde.
Torgeir Børven scoret sitt niende mål for sesongen da han utlignet til 2-2 for Odd i søndagens hjemmekamp mot Molde. Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)

Børven jakter tosifret

Torgeir Børven står med ni seriemål hittil denne sesongen. Onsdag jakter han tosifret i hjemmekampen mot Stabæk.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: Molde skal være klink på midtukekupongen
Oddssingel Eliteserien: Odd får sin revansje på Stabæk
Målscorerspill Eliteserien: Børven jakter tosifret
Oddssingel Champions League: Rosenborg er i ferd med å finne seg selv
V4/V5 Bro Park: Herlig onsdagslunsj på Bro Park
V5 Odense galopp: All-inn på Rafael
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

Etter noen magre dager med svært lite utvalg av fotballkamper på Langoddsen, ser det betraktelig bedre ut onsdag. Det er Eliteseriekamp mellom Odd og Stabæk og det er sju kamper i 1. kvalifiseringsrunde av Champions League der blant Rosenborg skal i aksjon borte mot nordirske Linfield. I tillegg spilles de to første kvartfinalene i Afrikamesterskapet, mens serieleder Varberg tar imot Degerfors i Superettan i Sverige. Ellers er det kvartfinaler i Wimbledon og det 5. etappe i Tour de France.

NB! Onsdag er det ca 28 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Odd - Stabæk - Torgeir Børven scorer mål - 2,25 (spillestopp kl 18.55)

Hengekamp i Eliteserien. Strålende opphenting av Odd i søndagens toppkamp hjemme mot Molde. Der lå laget under 0-2 til pause, men scoret to ganger i andre omgang og det endte 2-2. Det betyr at Odd fortsatt er ubeseiret hjemme i Skien, men etter seks strake hjemmeseier ble det sesongens første poengtap. 6-1-0 på sju hjemmekamper er uansett knallsterkt. Med to kamper tilgode på Molde, skiller det kun fire poeng opp til serielederen. Playmaker Fredrik Oldrup Jensen er tilbake etter karantene, mens Sander Svendsen er solgt til danske OB. Dog spiller Svendsen onsdagens kamp og kampen mot Mjøndalen før han reiser til Danmark.

Stabæk vant kun en bortekamp forrige sesong og de tapte samtlige fire første bortekamper denne sesongen. 2-0 seieren borte mot Strømsgodset søndag var bærumslagets andre strake borteseier og for første gang denne sesongen, har Stabæk klatret opp på sikker plass. Har spilt færrest kamper av alle med kun 12 spilt og har too kamper tilgode på lagene rundt seg på tabellen. Tobias Børkeeiet er solgt til Brøndby, mens viktige Franck Boli er klar igjen etter karantene.

Oppsiktsvekkende tre strake borteseire i de tre foregående sesongene i Skien. Men her skal det handle om målscorerspill. Torgeir Børven står med ni scoringer for Odd denne sesongen. De ni scoringene har kommet i ni forskjellig kamper og han har scoret mål i fem av sju spilte hjemmekamper. 2,25 i odds på at Torgeir Børven scorer mål i kveldens Eliteseriekamp er gangbar odds og spilles.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør