Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Blir du Norges femte mangemillionær i år?

Så langt i år har fire nordmenn vunnet mellom 69 og 221 millioner kroner i Vikinglotto og nå kan du bli neste.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

I dag er det onsdag, og det betyr at det er tid for trekning i Vikinglotto. I 2019 har fire nordmenn vært så heldige og vunnet mange millioner i Vikinglotto. De som har vunnet hovedpremien alene i år kommer fra Oslo, Østfold og Bergen. 

Spill her før klokken 18.00 i kveld!

- Det spørs om jeg klarer å sove i natt

Kvinnen i Oslo kunne ikke tro det da hun fikk telefon fra Norsk Tipping en sen onsdagskveld i mars. Hun hadde nemlig vunnet mer enn 221 millioner kroner. Da Norsk Tipping kontaktet henne sa hun at det var sånt man knapt kunne drømme om og hun sa det nok kom til å gå ut over nattesøvnen. 

Trodde det var telefonselger

Da Norsk Tipping prøvde å ringe en vinner fra Østfold i April i år tok han først ikke telefonen. Han trodde nemlig det var en telefonselger. Da han omsider ringte opp igjen etter mange tapte anrop var det en fin beskjed som ventet, han hadde vunnet 89 millioner kroner i lotto. Senere påpekte han at det nok ble store påskeegg denne påsken. 

Trykk her for å levere din lykkekupong før i kveld klokken 18.00!

- Jeg har allerede ringt kompisen min og invitert ham på en konjakk. Nå blir det feiring, sier mannen og ler

Måneden etter var det enda en mann fra Østfold som vant. Han hadde en lykkekupong han pleide å levere på Vikinglotto, og det hadde han sannelig gjort denne gangen også. Da Norsk Tipping ringte visste han allerede at han var 103 millioner kroner rikere, for han hadde fulgt med på trekningen selv, og kompisen var allerede invitert på konjakk.

- Dette kom som lyn fra klar himmel. Jeg må sette meg ned jeg nå. 

Forrige onsdag var en mann fra Bergen den heldige vinneren. Mannen var på ferie og da 625 60 000 dukket opp på skjermen var han redd det skulle bryte feriemoduset, men det kan man ikke tro at over 69 millioner kroner har gjort. Han sa han skulle starte med å betale ned all gjeld hos familien. 

Trykk her for å levere kupongen din før 18.00 i kveld!

I dag kan du være den heldige vinneren av 28 millioner kroner hvis du er alene om de 6+1 rette. Ikke ha på lydløs i kveld, og for all del, hvis du får en telefon fra 625 60 000 er det ingen telefonselger. 

Mest lest