– Vi er best sammen

Av

Vi er alle inne i en krevende tid der hvor vår normale hverdag er satt til side og vi må forholder oss til nasjonale råd og retningslinjer.

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Derfor kan ikke Fagforbundet i så stor grad som tidligere reise ut på arbeidsplassbesøk nå i sommer.

Vi vil derfor på denne måten rette en stor takk til våre medlemmer, for den fantastiske jobben dere alle gjør hver dag. Flere ansatte har fått endret sin arbeidshverdag fra å ha en forutsigbar turnus, til nå å måtte få den endret med kun 3 dagers varsel. Dette er krevende for den enkelte og deres familier, men de ansatte er så dedikerte og stolte av arbeidet sitt, at de gjør sitt beste for at tilbudene skal være optimale.

Fagforbundet kjemper for et samfunn med små forskjeller og et rettferdig skattesystem. Det norske velferdssamfunnet med et organisert arbeidsliv, har vært med på å skape et av verdens rikeste og beste land å bo i.

Fagforbundet er Norges største forbund og vi forhandler frem gode lønns- og arbeidsvilkår for deg og arbeidskollegaene dine. Som medlem får du tilbud om forsikringsordninger, mulighet for stipend, tilbud om kurs og sosiale aktiviteter gjennom din lokale fagforening. Fagforbundet har viktigst av alt, landets beste tillitsvalgte.

Vi organiserer over 100 ulike yrkesgrupper, vi vet hvor viktig helheten og samhandling er for å gi gode tjenester. MeningfIngen yrkesgrupper er viktigere enn andre. Vi organiserer alle, fra elever til pensjonister.

Alle våre medlemmer er like viktige!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken