Nå blir det buss for tog igjen

BUSS FOR TOG: I november og desember var det i to uker buss for tog mens Lieråstunnelen ble forbedret. Snart blir det buss for tog igjen.

BUSS FOR TOG: I november og desember var det i to uker buss for tog mens Lieråstunnelen ble forbedret. Snart blir det buss for tog igjen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

I påsken skal Lieråstunnelen nok en gang stenges i forbindelse med arbeider. Det betyr buss for tog på Vestfoldbanen.

DEL

(Tønsbergs Blad) Arbeidet betyr stengte togstrekninger og berører alle reisende på, lokaltog, intercitytog og regiontog mellom Drammen – Asker, melder NSB på sine hjemmesider.

Strekningen stenges fra lørdag 24.03 til og med søndag 01.04.

– Enten du skal på jobb, ta toget til fjells eller til flyplassen, er det viktig å beregne ekstra tid og sette seg godt inn i reisealternativene mens arbeidene gjøres, sier kommunikasjonsrådgiver Gina Scholz på NSBs nettsider

Også Østfoldbanen stenges for togtrafikk, mellom Oslo S - Kråkstad og Oslo S – Ås, fra og med torsdag 29.03 til og med søndag 01.04.

Reisende må beregne ekstra tid da at det vil bli lengre reisetid, samt tid til bytte mellom buss og tog. Merk at busser også kan få annen avgangstid en togets ordinære avgangstid. Husk at det også er egne helligdagsruter, heter det på togselskapets hjemmesider.

Artikkeltags