Gå til sidens hovedinnhold

Veireno-sjefen beklager avfallsrotet

Artikkelen er over 4 år gammel

Veireno-sjef Jonny Enger beklager den mangelfulle avfallshåndteringen i Oslo siden 3. oktober og håper den nye løsningen vil skape ro og stabilitet.

(Tønsbergs Blad)

– Vi beklager situasjonen som har vært og håper den nye løsningen vil skape ro og bidra til at håndteringen av husholdningsavfallet i Oslo nå stabiliseres, sier Jonny Enger i en pressemelding søndag kveld.

Han sier Veireno-ledelsen har hatt tett dialog med Oslo kommune og Renovasjonsetaten den siste tiden for å finne en løsning på det han betegner som en vanskelig og krevende situasjon med avfallsinnhentingen i Oslo.

LES OGSÅ: Avfallet ditt blir hentet selv om Veireno trolig går konkurs

LES OGSÅ: Oslo kommune nekter Veireno å hente søppel

LES OGSÅ: Nøtterøy-politikere hamret løs på ordfører Roar Jonstang i søppelsaken

LES OGSÅ: Arbeidstilsynet politianmelder Veireno i Oslo

LES OGSÅ: Arbeidstilsynet: – Renovatører jobber over 80 timer i uka

– Vi er glade for løsningen som er kommet i stand med Oslo kommune som fra i morgen overtar ansvaret for avfallsinnhentingen i Oslo. Dette innebærer at kommunen overtar Veirenos forpliktelser knyttet til dette, herunder arbeidsgiveransvar for våre ansatte og materiell, sier Enger.

– Denne saken har vært vanskelig og krevende og følgelig noe jeg gjerne skulle vært foruten, legger han til.

– Vi ønsker Oslo kommune og Renovasjonsetaten lykke til med oppdraget og er glade for at våre ansatte overføres til kommunen og blir ivaretatt der, sier Enger

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.