– Vårt arbeid sparer samfunnet for store utgifter

Av

Regjeringen vil i sitt statsbudsjett innføre 25 prosent moms på alternativ behandling.

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Som alternativ behandler vet jeg at jeg skriver dette innlegget for flere.

Vi har tatt utdanning uten økonomisk støtte fra staten, har skapt vår egen arbeidsplass og betaler skatt av hver inntjente krone.

Mange av våre klienter har opplevd at det offentlige helsesystemet har kommet til kort, og i flere tilfeller har helsa blitt ytterligere redusert i møte med offentlige behandlingstilbud.

De tar nå selv ansvar for å bedre sin helse og livskvalitet, øke sin arbeidsevne og forebygge helseplager ved å betale full pris for behandlingsformer uten tilskudd fra staten. Hvorfor skal de i tillegg betale moms?

Vårt arbeid sparer samfunnet for store utgifter. Jeg vet hvilken verdi behandlingene jeg tilbyr har for mine klienter, og hvilke endringer det har ført til i deres liv. Jeg er ydmyk og takknemlig for å være med hver og en på deres vei.

Nå håper jeg Regjeringen får hjelp til å snu i videre forhandlinger, slik at flest mulig kan velge den behandlingsformen som er mest virkningsfull for dem.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.