Men det er vel Hortens befolkning som vet best hvordan denne uslipte diamanten skal utvikles.

Jeg er derimot helt ening i at Horten har et stort uutnyttet potensiale, men det har faktisk allerede begynt å skje positive forandringer i havneområdet og spennende planer begynner å ta form.

Det er nå veldig viktig at de folkevalgte - skynder seg langsomt - å ikke biter på en vilken som helst fiskekrok som blir kastet ut i havneområdet.

Ett av agnene som utbyggerne av dette åtte etasjes hotellet kaster ut til Hortens befolkning er at de vil bygge en takterrasse på toppen av hotellet som vil få byens beste utsikt. Men denne utsikten blir det jo bare hotellets gjester som vil få glede av på bekostning av Hortens egen befolkning, som blir sittende i skyggen av et skjemmende høyt utropstegn ytterst på bryggekanten.
Jeg tviler også på at deres planer om at et åtte etasjes hotell vil gi Horten kommune de positive ringvirkningene som de prøver å markedsføre sine planer med.

Min bønn til alle Hortens politikere - uansett parti tilhørighet - om å la Horten, med sin unike kystlinje, få lov å utvikle seg videre som en idyllisk småhusby.

LES OGSÅ: Stordalen & co vil bygge hotell i åtte etasjer på brygga: – Horten er en upolert perle

Det er dessverre altfor mange småbyer som har mistet sin egenart og sjarm ved å bli stormannsgal og latt seg friste av utbyggere som vil realisere sine egne drømmeprosjekt.

Det er i hvert fall ikke dette turistene er ute etter og få oppleve i sine ferier, personlig er jeg for at det ikke skal være lov å bygge høyere enn maks fire etasjer i hele Horten.