Det ble gjort ved Indre Havn sykehjem – og på Borre – i forrige uke. Det er duoen kalt Underholdningsvogna som reiser rundt med sin kulturelle spaserstokk og synger og forteller, i denne sammenhengen altså for sykehjemsbeboere.

Alle skal være med

– Målet er selvsagt å inkludere flest mulig i, også i disse spesielle tidene. Alle skal få være med, sier Anne Bakken i kommunens kulturformidling til Gjengangeren.

– Nå er det jo sånn at vi ikke kan arrangere dette innendørs. Derfor flyttet vi ut i hagene, som her ved Indre Havn. Sangduoen var innom hver avdeling, sju totalt her ved dette sykehjemmet, forteller hun.

Nye konserter

Det blir for øvrig flere konserter med Underholdningsvogna i tida som kommer. Også Åsgårdstrand og Braarudåsen skal få besøk. Det skjer 29. mai.

– Når oppdraget er å drive kulturformidling, er det viktig å nå alle grupper. Gjennom Den kulturelle spaserstokken gjør vi det med denne lille sommerturneen med mange små hagekonserter ved alle sykehjemmene, sier bakken.

På Braarudåsen 29. mai blir det en terrassekonsert som etter planen skal strømmes og sendes på Kulturkanalen til Horten kommune.