(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til torsdagens V64-omgang fra Åby. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .750

Herlige V75-gevinster på Andelstorget 14. mars - over 300 000 innspilt på Bjerke
Kurt Leirvåg spilte med to bankere i tirsdagens V75-omgang på Bjerke. Global Day Trader i V75-3 og Nordby Flamme i V75-7. Dessverre forsvant førstnevnte i startgalopp, mens Nordby Flamme innfridde etter en strålende avslutning. Dermed ble det kun seks rette på V75-forslagene på Nettavisen. På Andelstorget laget Leirvåg som vanlig også alternative forslag under lagnavnet "Siste LeirvågV75Bjerke". På disse andelslagene splittet Leirvåg bankerne og spilte vekselvis med Global Day Trader i V75-3 og Nordby Flamme som bankere.

På andelslagene med banker på Nordby Flamme ble det superklaff. Totalt sju andelslag gikk inn med sju rette. De sju andelslagene fordelte seg slik:

* To stk andelslag med fire andeler a kr 131 - utbetaling hver seg kr 37 720
* To stk andelslag med fem andeler a kr 205 - utbetaling hver seg kr 39 390
* Ett andelslag med fem andeler a kr 420 - utbetaling kr 41 220
* To andelslag med fire andeler a kr 775 - utbetaling hver seg kr 43 052

Alle øvrige andelslag fikk minimum en sekser og totalt spilte Nettavisen inn ca 310 000 kr på Bjerke tirsdag av en omsetning på rundt 50 000 kr.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Åby står for kveldens V64-omgang, og som vanlig er det spennende å ranke løpene på banen med to ledige innerspor på oppløpet. Bankeren i denne omgangen var vi aldri i tvil om, og på Andelstorget står vi alene på 3 Rapid Pal (V64-4). Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 7 Random Tile – Innledningsløpet er jevnt, og her skiller det ikke mye. Ideen som vi prøver oss med er under utvikling, og den kan overraske om det skulle klaffe her. Sist ble den sittende bom fast, og kom til mål med masse krefter igjen da. Er kjapp fra start, og skulle Kevin Oscarsson finne rygg leder/tredje innvendig så kan fort dette bli veldig riktig. MÅ TAS PÅ ALVOR.

V64-2 : 1 Manifest Boko – Gikk fire OK løp i sin debutsesong i fjor, og nå er det altså duket for en spennende årsdebut. Her kan det bli tet/rygg leder, og den er sikret et bra opplegg direkte. Duger i omgivelser som dette, og vi setter den knepent først.

V64-3 : 2 Lover Brodde – Dette er et svakt løp, og det skal ikke veldig mye til for å vinne det. Hesten vi plasserer først ble sittende fast nest sist, mens den fullførte klart godkjent etter å ha blitt brukt en del underveis sist. Kan ikke få en bedre oppgave enn dette, og vi tror på en flott mulighet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 3 Rapid Pal – Er en veldig bra 4-åring som er mye bedre enn det grunnlaget den har på konto. Var strålende opplagt i tre strake seiersløp før det ble galopp i V75’en sist. Da fungerte den ikke som best, og fikk seg en pause etter det løpet. Nå går rapportene igjen i dur, den er flink fra start, og taper ikke dette løpet om den leverer som den skal. Dette er kveldens beste banker.

V64-5 : 1 Dontloosememate – Er MYE bedre enn raden, og vi er inne på at den kan overraske i kveld. Ble et aldri så lite skrik sist, men da feilet den seg bort. Gangen før spurtet den bra i kulissene fra et kaldt spor 12 bak bilen, mens den tredje sist var knallgod i nederlaget mot en såpass god hest som Midnight Special. Er flink fra start, og selv om den ikke skulle forsvare innersporet så vil den havne fint på det. Må tas på alvor her, og vi roper et varsko.

V64-6 : 10 Capriccio D’amore – Reiste i galopp sist, og viste da at den ikke er å stole på. Har dog en ordentlig bra kapasitet, og dette er en hest som Riordan holder SKYHØYT. Blir nå kuskeplusset av Uhrberg, motstanden er den riktige, og den blir ikke enkel å ha med å gjøre om den skikker seg i kveld. Settes frekt først i en fantastisk flott finale.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»