– Til sammen er dere over 80 personer. Vi gleder oss til å få dere tilbake

AKTIVITØR: Innsender Birgitte G. Arntzen hilser til alle frivillige som akkurat nå ikke får besøkt kommunens sykehjem.

AKTIVITØR: Innsender Birgitte G. Arntzen hilser til alle frivillige som akkurat nå ikke får besøkt kommunens sykehjem. Foto:

Av

Det er en noe annerledes hverdag for oss alle, ikke minst på sykehjemmene i kommunen vår.

DEL

MeningerAlle de frivillige som vanligvis er innom, må vi vente med å komme til vi får klarsignal fra myndighetene om å åpne dørene igjen.

Jeg gikk igjennom listene for å se hvor mange dere er, dere som kommer og gjør en frivillig innsats på Indre Havn sykehjem, Åsgårdstrand sykehjem, Borre Sykehjem og Braarudåsen senter. Til sammen er dere over 80 personer, noen av dere kommer en gang imellom, andre en gang i uken eller hver 14.dag, avhengig av hva som passer den enkelte. Da er det ulike aktiviteter på programmet; vaffelsteking, bingo, trim og stoldans, besøk med og uten hund eller babybesøk. Bussturer og sykkelturer, grill og hyggekvelder; listen er lang over aktiviteter dere frivillige hjelper til med.

Noen av dere kommer og hjelper til når vi har arrangementer, hvor det serveres, danses og synges. Dere er ikke vanskelige å be, så noen ganger må jeg minne dere på: Dere er frivillige, så kom når dere kan og ikke ha dårlig samvittighet dersom det ikke passer.

Personalet på sykehjemmene finner på ulike aktiviteter for å gjøre hverdagen hyggeligere for våre beboere. I disse tider er det noe begrenset hva vi kan gjøre, men vi har utekonserter, gåturer, spill og sang på programmet.

Vi gleder oss til å få dere frivillige tilbake. Når det blir vet vi dessverre ikke, så nå er det viktigste at vi holder oss friske, så ses vi igjen når det er trygt for oss alle.

Stor hilsen til hver og en av dere frivillige!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags