Vi har et samfunn med galopperende matvarepriser. Skyhøye strømpriser. Økende rente, økende fattigdom.

Hver dag må unger slutte med det de liker best av alt fordi de foresatte ikke greier og betale kontingenter.

Køen foran fattighuset øker for hver dag, og mennesker som har spart i hele år for å ta med seg barna på en liten ferietur , må droppe denne fordi pengen er spist opp av galopperende utgifter.

Samtidig gjør regjeringen Norge til sin hovedmottager av nødhjelp. 4 milliarder var det vi skulle ha for å ta imot noen få tusen flyktninger fra Ukraina. Disse pengene ble tatt fra bistandsbudsjettet. nå ble en del av pengene ført tilbake, men det skyldes ikke Ap.

Tør minne om at Moldova med sine 2,5 millioner innbyggere per 18.03 hadde tatt i mot 355.000 flyktninger fra Ukraina. Moldova er Europas fattigste land.

Altså tyder mye på at problemene i Norge bare blir større og større for den vanlige mann. En mann som ble lovet gull og grønne skoger om de stemte Ap. Hørte en debatt på Dagsyntt atten i går. Denne gangen handlet det om inngangspenger for å se vår felles nasjonal skatt på Nasjonalbiblioteket. Har med respekt å melde ikke hørt en mer tullete argumentasjon fra et voksent (Ap) menneske i hele mitt liv. Jo da sa han kultur er bærebjelken i sosialdemokratiet, men bare for den som kan betale. Derfor har vi laget billigere barnehager. Kanskje litt karikert, men slik hørtes det i allefall ut.

Dette er noen av grunnene til at jeg lurer på hvor Ap var blitt av. Nå vet jeg det. De surrer rundt i tåka i Kristiansand for å vise hvor totalt inkompetente de er til å ta fatt i de virkelige problemene vi står oppe i.

Til slutt tror jeg vi kan være enige om at alle som driver politisk arbeid gjør det til beste for landet sitt.

Lykke til på ferden mot et 10 prosent-parti.