Kim Jensen har vist fantastisk innsats, engasjement og utholdenhet som stupetrener i Stupeklubben Spinn i snart 20 år. Klubben ønsker derfor at han, i likhet med Grunde Vegard, Randi og Arvid Andersen – skal tildeles klubbens æresmedlemskap. Kim startet sin stupkarriere tidlig på 1980-tallet i Horten stupeklubb. Han har vunnet flere gullmedaljer i NM og deltatt i ett junior EM. Da han var aktiv utøver, trente han i flere år også i Tønsberg, under Grunde Vegard. Det var imidlertid Horten stupklubb han representerte i konkurranser. Hans siste NM i seniorklassen var i 1996.

I 2006 begynte Daniel, eldstegutten til Kim og kona Grethe i Spinn. Kim ble raskt dratt inn i stupemiljøet av Grunde igjen. Etter noen år, overtok han som hovedtrener i klubben og Grunde kunne trekke seg tilbake. I 2011 ble han norsk landslagssjef for juniorstuperne. En stilling han hadde frem til 2015. Han har fått frem flere stupere (fra Spinn) på høyt nivå i Norge og også i Norden. Han har hatt utøvere som har tatt mange NM jr og senior medaljer over mange år. Under Kims ledelse deltok hans sønn Daniel i EM jr i 2010, 2011, 2012, 2013 og 2014 og EM senior i 2013, 2014 og 2015.

Kim var også med som trener for Daniel i VM for junior i 2010, 2012 og 2014 samt VM senior i 2013-2015. De to har også deltatt på flere Grand Prix stevner, som er høyt anerkjente konkurranser. 2014 bød på flere høydepunkt, da han som trener fikk oppleve at Daniel tok sølv og to bronsemedaljer i junior EM, 5 plass i synkronstup i EM senior og 7 plass i junior VM i synkron. Høydepunktet dette året var Ungdoms OL i Kina. Der ble det gull til Daniel i mixed synkronstup i par med en jente fra Mexico.

Kim er også en anerkjent stupedommer. Han har dommersertifisering for både FINA og LEN og fikk dette etter å ha tatt sommerskolen for FINA i Serbia i 2009. Han dømt i stupekonkurranser verden over i både EM og VM. Han har i tillegg deltatt i TV-programmet "Skal vi stupe?” i 2013 hvor flere norske kjendiser skulle konkurrere mot hverandre. Her var han dommer på TV med flere andre kjente tidligere stupenavn i Norge. Han har alltid vært genuint interessert i stup, opptatt av å hjelpe barn til å bli trygge i vannet og gi alle utfordringer på sitt nivå. Det har vært mye frivillighetsarbeid opp gjennom årene, og han har fortsatt som trener i Spinn, til tross for at han ikke lenger har egne barn i klubben.

Takk for din innsats og vi håper at vi får glede av deg og din kunnskap og ditt engasjement en god stund til – tusen takk, Kim!