Svein E. Eriksen stiller meg gjennom avisa 29. juni noen spørsmål. Først spør han hvorfor de stenger biblioteket i Oslo, og bruker millioner på å feire «en av landets rikeste unger»; prinsesse Ingrid Alexandra sin 18-årsdag.

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har reflektert mye over det, og har heller ingen påvirkning på den typen beslutninger. Forstår veldig godt at det er ulike syn på det, men så lenge vi har et monarki så antar jeg at en storslått feiring av arveprinsessen er noe som hører med. Skal ikke starte en diskusjon om monarkiet her, men personlig så synes jeg vi har en veldig flott kongefamilie.

Eriksen peker videre på at samtidig med dette kan tilbudet ved Tufte gård bli stengt. Det tilbudet har jeg engasjert meg mye mer i, for det er veldig viktig for flere av kommunens innbyggere. Kommunestyret bevilget derfor penger til å videreføre et tilbud til denne målgruppen i siste kommunestyremøte.

Han spør meg også om hva som har skjedd med Arbeiderpartiet. Jeg skal ikke prøve meg på noen analyse av det, men personlig så tror jeg at partiet - både lokalt og nasjonalt - gjør så godt de kan for å skape et best mulig samfunn for flest mulig. Dette er imidlertid ingen enkel oppgave, så har full forståelse for at ikke alle er fornøyde med alle valgene som blir tatt.