Stort oppmøte på årets første næringsfrokost: – En veldig god miks

GODT OPPMØTE: Det var flere personer fra næringslivet i Horten som tok turen til årets første næringsfrokost. Are Karlsen, i forgrunnen, holdt en liten tale under åpningen.

GODT OPPMØTE: Det var flere personer fra næringslivet i Horten som tok turen til årets første næringsfrokost. Are Karlsen, i forgrunnen, holdt en liten tale under åpningen. Foto:

Det var mange fine foredrag under årets første næringsfrokost på Publicom Scene.

DEL

Horten næringsforum hadde i samarbeid med Horten kommune satt i stand et fullspekket program for de påmeldte gjestene. God mat og varm kaffe var tilgjengelig under de mange foredragene. Det ble også tid til mingling i forkant og etterkant av foredraget.

Daglig leder i Horten næringsforening, Sølvi Foss, og næringssjef Karl Jørgen Tofte i Horten kommune, var storfornøyd med responsen de fikk fra publikum.

– Vi hadde 75 påmeldte. Det er veldig bra. En annen ting vi er fornøyd med, er at vi har en stor spredning av mange bedrifter fra ulike bransjer til stede. En veldig god miks av store og små bedrifter, sier Foss.

(Saken fortsetter under bildet.)

VELLYKKET: Næringssjef Karl Jørgen Tofte i Horten kommune og daglig leder i Horten næringsforum, Sølvi Foss, kan si seg fornøyd med arrangementet.

VELLYKKET: Næringssjef Karl Jørgen Tofte i Horten kommune og daglig leder i Horten næringsforum, Sølvi Foss, kan si seg fornøyd med arrangementet. Foto:


LES OGSÅ: Fra Gjengangeren til Horten: Nå deler vi ut 250.000 kroner

Diskusjoner i plenum

Dagens tema handlet om tydelighet. Geir Aker fra Optimus Kompetanse holdt hovedforedraget om blant annet hvordan man kan bruke tydelighet for å øke trivselen blant ansatte. Underveis ble det mulighet for å diskutere det temaet både med de man satt ved siden av og i plenum.

(Saken fortsetter under bildet.)

FOREDRAGSHOLDERE

TYDELIGHET: Geir Aker har utdannet soldater og ledere i Forsvaret. Han snakket om hvor viktig det er å være tydelig, og hvor mye det har å si i din hverdag på forskjellige arenaer. Publikum ble utfordret med forskjellige påstander ved flere anledninger, noe som engasjerte mange i salen.

TYDELIGHET: Geir Aker har utdannet soldater og ledere i Forsvaret. Han snakket om hvor viktig det er å være tydelig, og hvor mye det har å si i din hverdag på forskjellige arenaer. Publikum ble utfordret med forskjellige påstander ved flere anledninger, noe som engasjerte mange i salen. Foto:


«DETTE ER JEG GOD TIL»: Horten næringsfrokost introduserte et nytt segment: «Dette er jeg god til». Hensikten er å vise fram folk fra Horten som kan noe skikkelig godt. Inga Bjørnsund er elev ved Horten VGS, leder for ungdomsrådet og har håndballdømming som hobby. Bjørsund snakket om hva det krever å være håndballdommer og hvor viktig det er å være tydelig.

«DETTE ER JEG GOD TIL»: Horten næringsfrokost introduserte et nytt segment: «Dette er jeg god til». Hensikten er å vise fram folk fra Horten som kan noe skikkelig godt. Inga Bjørnsund er elev ved Horten VGS, leder for ungdomsrådet og har håndballdømming som hobby. Bjørsund snakket om hva det krever å være håndballdommer og hvor viktig det er å være tydelig. Foto:

ATTRAKSJONSKRAFT: Jon Mørk presenterte flere ulike prosjekter rundt turisme og hvor viktig attraksjonskraft er for Horten. Mørk snakket om blant annet Rørestrand Camping, Rørestrand Beachbar, Hangar B-planene, Munchmuseet og Marinemuseet. Her ble det presentert ulike planer om hvordan man kan utvikle flere av attraksjonene i Horten videre.

ATTRAKSJONSKRAFT: Jon Mørk presenterte flere ulike prosjekter rundt turisme og hvor viktig attraksjonskraft er for Horten. Mørk snakket om blant annet Rørestrand Camping, Rørestrand Beachbar, Hangar B-planene, Munchmuseet og Marinemuseet. Her ble det presentert ulike planer om hvordan man kan utvikle flere av attraksjonene i Horten videre. Foto:

HJELPE UNGDOM: Tina Svendsen-Hammer (t.v.) og Tone Ramberg startet foreningen VGO-stasjonen for å hjelpe ungdom som har falt utenfor systemet. De ønsket å komme i kontakt med bedrifter som har mulighet til å ta imot lærlinger eller som kan bidra på andre måter.

HJELPE UNGDOM: Tina Svendsen-Hammer (t.v.) og Tone Ramberg startet foreningen VGO-stasjonen for å hjelpe ungdom som har falt utenfor systemet. De ønsket å komme i kontakt med bedrifter som har mulighet til å ta imot lærlinger eller som kan bidra på andre måter. Foto:

LES OGSÅ: Vinterferien byr også på knøttedisko og vikingmoro

Artikkeltags