– Jeg var vel egentlig mer sinna enn lei meg, sier Stian Trulsen fra Nykirke etter at han ble sendt ut av realityshowet av de andre deltakerne.

For det kom noen tårer, det kunne alle som følger programmet se med selvsyn. Da de andre deltakerne måtte velge mellom ham og Vendela fra Tønsberg, var det bare fire som stemte for å beholde Stian i gjengen. Seks vendte tommelen ned, og det var hardt å svelge.

– En av dem som stemte meg ut var jo en god kompis av meg. Det tok litt på, innrømmer Stian.

Hortensgutten, som tidligere har beskrevet seg selv som en mann med «et typisk dra-til-tryne», tok det tungt da nettopp Lukas var den som dolket ham i ryggen.

– Så nå har du lagt Lukas for hat?

– Ha-ha. Nei, da. Lukas er en hyggelig fyr, og dette er jo en del av spillet.

Før utstemmingen hadde Stian også opplevd å miste sin partner, Sandra, til en av nykommerne på hotellet: Paradise Hotel-veteran Even Kvam, som også har vært med i to tidligere sesonger. Som utfordrer hadde Even den fordelen at han kunne velge sin partner blant de andre deltakerne.

– Oppstår det ekte følelser mellom de som danner par på hotellet?

– Det varierer nok fra par til par. Jeg og Sandra havnet raskt i the friend zone, så vi var bare kompiser.

– Er det noe du angrer på i Paradise Hotel?

– Nei, egentlig ikke. Jeg er meg selv hele veien, god og snill og ærlig. Jeg er også fornøyd med hvordan jeg fremstår på TV.

– Men du kunne kanskje spilt kortene dine annerledes, slik at du hadde unngått å bli stemt ut?

– Kanskje. Jeg kunne sikkert sleiket mer r*v, men det er ikke meg.

Nå er det ikke sikkert at vi har sett Stian Trulsen i Paradise Hotel for siste gang. I tidligere sesonger har det hendt at deltakere som har blitt stemt ut, dukker opp igjen – senere i showet. Men om det kommer til å skje med Stian, vil han ikke kommentere. Ikke har han lov til å røpe noe heller.

– Det blir spennende å se om jeg satte meg på første fly, eller om jeg sjekket inn på et hotell for å vente på å komme tilbake. Man må bare følge med og se, sier Stian.