Fredagens langoddsprogram har sitt soleklare høydepunkt i Norges første kamp i hovedrunden i håndball-EM mot Ungarn. I tillegg møtes Portugal - Sverige og Slovenia - Island i gruppe 2. Ellers er det oppstart igjen i Bundesliga denne helgen etter vinterpausen og det Championship-kamp mellom Fulham og Middlesbrough. Det spilles også kamper i La Liga, Eredivisie, belgisk og portugisisk toppserie.

Fredag er det ca 523 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Fulham - Middlesbrough H 1,77 (spillestopp kl 20.40)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Viktig 1-0 seier for Fulham borte mot Hull forrige lørdag. Ligger på 4. plass med 46 poeng og avstanden opp til Leeds på 2.plass er kun seks poeng nå. Solide 8-2-4 hjemme på Craven Cottage. Toppscorer Aleksandar Mitrovic måtte ut med ankelskade mot Hull og blir borte i ca tre uker. Forsvarsspilleren Steven Sessegnon og midtbanespilleren Harrison Reed er usikre.

Middlesbrough med tøff omkamp mot Tottenham i midtuken, der det ble 1-2 tap. Har kommet seg den siste tiden, men er likevel helt nede på 16. plass med 34 poeng og har svake 2-5-6 på bortebane. I likhet med Fulham må Middlesbrough unnvære sin viktigste angrepsspiller. Britt Assombalonga er ute med ankelskade. Forsvarsspilleren Daniel Ayala er også ute med ankelskade. I tillegg må Jonathan Woodgate også unnvære forsvarspillerne Ryan Shotton, Anfernee Dijksteel og George Friend.

Fredag er det ca 523 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Det skal være fordel Fulham i kveld. 1,77 på hjemmeseier er ikke veldig sprekt, men det får gå. Det er uansett litt lavt til et singelspill, så vi kombinerer med en kamp fra Portugal.

FC Porto - Sporting Braga H 1,45 (spillestopp kl 19.55)

Primeira Liga i Portugal. Til tross for knallsterke 13-2-1 på sine 16 første seriekamper, har Porto likevel fire poeng opp til serieleder Benfica som står med 15-0-1 på sine 16 første. Hjemme har Porto tilgode å slippe inn mål på sine sju første (18-0 og sju seire).

Sporting Braga på 5. plass med 24 poeng og er altså 17 poeng bak Porto. Moderate 3-1-4 på åtte spilte bortekamper.

Det står 9-1-0 på de ti siste tilsvarende i Porto. Det må være toppsjanse for Porto igjen. 1,45 på hjemmeseier er som det er og duger greit som kombinasjonsobjekt til Fulham. Totalodds på denne favorittdobbelen blir da 2,57.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset