Men i alle dager ...? Har de stengt hele Horten?

I ALLE DAGER: Slutt for Horten? Skiltet på E18 rett nord for Kopstadkrysset kan nesten tyde på det.

I ALLE DAGER: Slutt for Horten? Skiltet på E18 rett nord for Kopstadkrysset kan nesten tyde på det. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Har Statens vegvesen tenkt at folk ikke skal komme til Horten i det hele tatt? Eller Karljohansvern?

DEL

Skiltet befinner seg på E18, like nord for Kopstad. Med et digert kryss over. Men Horten og Karljohansvern ligger jo fremdeles der, noen kilometer lenger øst? Og avkjøringen som fortsatt gjelder er vel nettopp Kopstad?

– Det stemmer, men vi har satt kryss over skiltet fordi vi med dette skiltet viser at vi foretrekker at folk tar av på riksvei 19. Og den er jo stengt nå, forklarer Reidar Jørgensen i Statens vegvesen.

De har altså ikke satt et stort kryss over Horten og Karljohansvern – bare veien de normalt foretrekker at folk velger for å kjøre dit.

Krysset vil bli stående en uke til, før Hortenstunnelen åpner igjen. Det kan likevel bli aktuelt å nattestenge tunnelen, ettersom entreprenøren ikke forventer å bli helt ferdige i løpet av den utvidede arbeidsperioden.

MIDLERTIDIG: Slapp av. Det store krysset over skiltet skal bare stå der en uke til, og både Horten og Karljohansvern kan nås via Falkenstensveien, får vi vite av Reidar Jørgensen i Statens vegvesen.

MIDLERTIDIG: Slapp av. Det store krysset over skiltet skal bare stå der en uke til, og både Horten og Karljohansvern kan nås via Falkenstensveien, får vi vite av Reidar Jørgensen i Statens vegvesen. Foto:

Artikkeltags