(Nettavisen)

Lerum med fantastiske objekter til V75-omgangen på Axevalla 24. juli
Undertegnede kom IKKE i mål i V75-SPILLET, men et par objekter var helt fantastiske i denne omgangen, og i V5-SPILLET ble lukene tømt. Barbro Kronos (0,9% - 9-valg) og Loaded Leila (1,2% - 11-valg) ble begge varslet for, og V5-bongen til Kr.450 satt som et skudd. Utbetalingen ble meget solide Kr.55 720,-.

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Solänget byr på en strålende V64-omgang i kveld, og det er ganske bra kvalitet på løpene. Den beste bankeren dukker opp i V64-2, og der står 4 Olly Håleryd alene. Vi skal til lukene med følgende snadder:

V64-1 : 1 Ronja N.N. – Spurtet strålende sist, og kom til mål med krefter igjen da. Gangen før var den bunnsolid til seier på en meget god tid. Står helt riktig til på strek, motstanden skremmer ikke, og vi iler til med tipsnikken.

V64-2 : 4 Olly Håleryd – Er en meget god hoppe som gjør en spennende start etter en liten pause. I sitt siste løp hadde den vunnet lett om den hadde blitt kjørt mer offensivt, for den kom til mål med krefter igjen, og da viste altså klokken 12,5 s 1000m. Taper neppe dette om alt går riktig for seg, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro mye på denne favoritten.

V64-3 : 2 Titleist – Er en bra 6-åring som gjør en spennende start etter en lengre pause. Var meget god i flere av løpene den gjorde i fjor, og holdt unna i det lengste når den travet 14,6/2140ma tredje sist. Står med et ettall øverst i raden, og det vil derfor overraske oss mye om den ikke er godt forberedt direkte. Møter riktig motstand, og det er nå den skal spilles. Neste gang kan den være oppbrukt som et godt objekt…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 5 Borkeld – Ble grovt sjenert til galopp sist, og den havnet langt bak. Kom dog enormt tilbake, og den viste altså 22,4/1000m etter denne galoppen. Leverer den noe tilsvarende her så har den en stor sjanse, og favoritten er motivert.

V64-5 : 3 Kissinger Boko – Blir ekstremt hardt betrodd her, og leverer den som best etter pause, ja, da er det snakk om en vinner. Er dog halsoperert siden det siste løpet, og det er klart at slikt gjør oss usikre. Nå er rapportene på den fine, men vi vil først se den ta seg litt skikkelig ut igjen i banen før vi kan stole 100% på den. Vi avstår derfor fra et bankerspill, og nøyer oss med å sette den først på ranken.

V64-6 : 4 Lexington Tooma – Er i toppform, og den er spennende i finalen. Den spurtet bra via siste indre sist, og travet ca 11,8/1640ma da. Er kjapp fra start, den har veldig fine betingelser foran seg nå, og den må tas på alvor mot en ganske formløs gjeng. OBS!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.