Gå til sidens hovedinnhold

Herlig V4-lunsj med skrell i DD-løpene

Det ser enkelt ut innledningsvis, men de to siste løpene er krevende, og der kan det fort skrelle ordentlig til! Du blir vel med oss i jakten på V4-opptur til lunsj?

(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Lerum med solide V75-tips til Halmstad 3. april
Undertegnede serverte meget SOLIDE V75-VURDERINGER til Halmstad denne lørdagen, og det ble også en saftig opptur i V5-spillet til samme bane. Zlatan Knick (2-valg) lekte hjem seieren fra tet, og innfridde som den beste bankeren i omgangen. V75-bongen til Kr.900 fikk to seksere, og en haug med femmere. Utbetalingen for denne bongen ble knallfine Kr.8 740,-. I V5-spillet så betalte bongen til Kr.420 ut enormt solide Kr.20 027,-.

Lerum med ny V86-suksess på systemene
Vi kom dessverre ikke i mål på de flate bongene til V86-omgangen 31. mars. Dog suste samtlige systemer inn, og de betalte ut bra med penger for dem som tok rygg. Vår hovedbanker i omgangen, Viking Brodde (2-valg), ble banket på samtlige systemer, og den var enorm til en sikker seier etter startgalopp. Sjekk ut følgende:
Fire andeler a Kr.1 500 betalte ut Kr.45 457,-
Fire andeler a Kr.1 000 betalte ut Kr.20 464,-
Ti andeler a Kr.400 betalte ut Kr.20 464,-
Tjue andeler a Kr.200 betalte ut Kr.20 464,-
Tjue andeler a Kr.300 betalte ut Kr.45 457,-

Ps. Du har vel ikke glemt at samtlige V86-systemer også satt som et skudd 24. februar? Da betalte de samme systemene ut fra Kr.57 680 til Kr.60 174...

Årjäng står for onsdagens LUNSJ, og det er en FIN OMGANG som venter. Vi spiller tynt innledningsvis, og garderer de to siste løpene bredt i jakten på skreller.

Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 6 Stepping Moneyboy – Var fin til seier sist, og det ble enkelt da. Gangen før var den meget tapper, og allerede da varslet den superform. Er kjapp med volte, og her renner den normalt enkelt til tet. Da er dette hesten å slå, og det er snakk om en veldig motivert tipsener. På de litt større bongene plukker vi med oss 2 Ikaros Di Quattro som feilet sist, men som fakta holdt unna for topphesten Ivory Di Quattro (20m tillegg) tredje sist.

V4-2 : 2 Tverdals Odin – Avslørte et OK talent som 3-åring i fjor, og dette er en fin hest. Kommer ut fra formstallen til Sagholen, og det skal bli spennende å se den igjen som 4-åring. Har såpass mye inne at den fort kan duge direkte. Bør også sjekkes ut i varming før bongene leveres. 4 Garli Kongen – Var strålende nest sist, og er den slik her, ja, da har favoritten en stor sjanse. Var dog ikke like fin sist, og slet bitvis veldig med aksjonen da. Blir derfor kun en liten gardering for oss nå.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 9 Grand Maxim – Et småskummelt løp venter, og her kan det være smart å plukke med seg litt hester. Vår ide fullførte fint etter pause sist, og gjorde det mot bedre hester enn dette. Har normalt gått ytterligere frem med det løpet i kroppen, den står i et fint smygspor, og dette ser riktig ut på forhånd. Hestene til Horpestad virker dessuten å være på riktig vei, og Grand Maxim må passes i et løp som dette. OBS!

V4-4 : 6 Usiana Face – Har fått to løp i kroppen etter den kom inn på stallen til Partanen, men ikke imponert. Gikk helt greit sist, men trakk seg til slutt. Er dog en hoppe med fin fart i kroppen sin, den står veldig riktig inne i dette løpet, og viser den bare litt form så duger den normalt godt. Er dessuten kjapp fra start, og vi blir alt annet enn overrasket om vi får se en offensiv kusk i dette løpet. Kan skrelle mot helt riktig motstand.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.