Gå til sidens hovedinnhold

Flott lunsj med godbiter på menyen

Rättvik sparker i gang tirsdagen med en interessant lunsjomgang som vi liker skarpt! Godbiter er jobbet frem, og du vil like infoen på disse. V4-opptur i vente?

(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Lerum med solide V75-tips til Halmstad 3. april
Undertegnede serverte meget SOLIDE V75-VURDERINGER til Halmstad denne lørdagen, og det ble også en saftig opptur i V5-spillet til samme bane. Zlatan Knick (2-valg) lekte hjem seieren fra tet, og innfridde som den beste bankeren i omgangen. V75-bongen til Kr.900 fikk to seksere, og en haug med femmere. Utbetalingen for denne bongen ble knallfine Kr.8 740,-. I V5-spillet så betalte bongen til Kr.420 ut enormt solide Kr.20 027,-.

Lerum med ny V86-suksess på systemene
Vi kom dessverre ikke i mål på de flate bongene til V86-omgangen 31. mars. Dog suste samtlige systemer inn, og de betalte ut bra med penger for dem som tok rygg. Vår hovedbanker i omgangen, Viking Brodde (2-valg), ble banket på samtlige systemer, og den var enorm til en sikker seier etter startgalopp. Sjekk ut følgende:
Fire andeler a Kr.1 500 betalte ut Kr.45 457,-
Fire andeler a Kr.1 000 betalte ut Kr.20 464,-
Ti andeler a Kr.400 betalte ut Kr.20 464,-
Tjue andeler a Kr.200 betalte ut Kr.20 464,-
Tjue andeler a Kr.300 betalte ut Kr.45 457,-

Ps. Du har vel ikke glemt at samtlige V86-systemer også satt som et skudd 24. februar? Da betalte de samme systemene ut fra Kr.57 680 til Kr.60 174...

Rättvik byr på en spennende lunsjomgang tirsdag, og vi har som vanlig jobbet godt med løpene slik at du skal stille best mulig forberedt til omgangen. Vi prøver oss med bonger uten bankere, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 1 Winners Lane – Ble nok ikke like bra som man hadde håpet på som 3-åring, og det er mulig at den egentlig ikke var helt klar i kroppen sin da. Nå har den fått ytterligere en vinter til på seg, den er grunnkapabel, og kan neppe få en spesielt mye billigere oppgave enn dette. Går 16,0 fra tet, og da lar den seg rett og slett ikke slå? Er en motivert favoritt i innledningsløpet.

V4-2 : 9 Lassos Viking – Var kun et 7-valg når vi la ut våre tips, og den kan fort gå under radaren her. Dette er dog en 10-åring i toppform, og den fortjener virkelig en seier. Gikk PIGG i mål etter sene luker nest sist, og travet altså 26,7/2140ma med krefter igjen da. Sist spurtet den riktig så fint, og igjen kom den i mål på en god tid. Her er den BILLIG ute når den gjelder motstand, og den må være svært spillbar!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 2 Global Wonderful – Er egentlig en veldig bra hoppe i grunnlaget sitt, og den gjør en spennende start etter at vintertreningen er gjort unna. Vant direkte ut i fjor, og Magnus Jakobsson rigger den til direkte med skoløs på alle fire i år. Det betyr at han er svært fornøyd med sin traver før denne oppgaven. Er lynrask fra start, og side ved side med favoritten så blir vi alt annet enn overrasket om han greier å svare ut den. MÅ BARE PRØVES HER!

V4-4 : 5 Ottens Dibaba – Har blitt strøket inn et spor, og her kan den fakta bli sluppet til tet. Er kjapp ut, og velger man å kjøre 4 Selma Töll i rygg, ja, da blir det tet. Skulle man få svar blir det naturligvis verre. Er dog svært bra på sitt beste. Prøves direkte etter pause! Skulle det bli kjøring mellom disse, ja, da er det 10 Lass Revenue som kan få det sydd opp. Formen er dessuten veldig bra, og den skal med på alt.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.