(Nettavisen)

Brann sitt kvinnelag møter svenske Rosengård i det siste hinderet før gruppespillet i Champions League.

Dette spillet gir 2,85 i odds på hjemmeseier til Brann mot Rosengård

Det er ikke bare Brann-spillere som står i veien for svenskene. Rosengård-spillerne må også stå imot trykket fra 6000 elleville bergensere.

Det er en uvant situasjon for Rosengård.

Brann - Rosengård

Odds: Brann vinner - 2,85 i odds

Kampstart onsdag 21. september klokken 20.45

Spillestopp kl 20.44

Hampden Park

Slik ser du kampen:

Den vises på VG+

Vi tror at Brann vinner. Det spiller du på her til 2,85 i odds

Kampen på Stadion er den første av et dobbeltoppgjør mot de svenske mesterne Rosengård. Det laget som er best over to kamper får plass i gruppespillet til Champions League, noe som vil utløse pengepremier på rundt fire millioner kroner.

Brann skuffet en smule da de spilte 1-1 hjemme mot Rosenborg i helgen, men de slo Vålerenga i den første sluttspill-kampen og bergenserne har stø kurs mot seriegull. De har allerede vunnet grunnserien, men det er vinneren av sluttspillet som belønnes med Champions League-deltagelse neste sesong.

Brann slet litt i Champions League-kvaliken som ble spilt i Serbia i august. De slo tyrkiske ALG Spor 1-0 og 3-1 mot serbiske Spartak Subotica. Begge kampene ble spilt i ekstremheten på Balkan. Det preget kampene.

Onsdag spiller Brann i temperaturer som de behersker bedre, men de møter også en bedre motstander.

Svenske Rosengård er et lag som jevnlig har deltatt i Champions League, men de klarte ikke å nå gruppespillet forrige sesong. Da ble svenskene slått ut av tyske Hoffenheim. Rosengård topper den svenske ligaen. Den svenske ligaen er rangert høyere enn den norske, men nivået er jevnere enn rankingen tilsier.

Det tror vi vil vise seg i onsdagens kamp på Brann Stadion.

På hjemmebane har de svenske jentene solide 9-1-0, men på bortebane har de ikke vært like gode. Bortefasiten viser: 6-2-2, og begge tapene har kommet i de to siste kampene.

To Brann-spillere ute med skade

Brann har ikke fått en optimal oppladning til onsdagens Champions League-playoff Stadion. Den tynne Brann-troppen begynner å merke det tøffe kampprogrammet. I cup-semifinalen mot Kolbotn onsdag i forrige uke måtte Cecilie Kvamme ut med skade, mens i helgens seriekamp mot Rosenborg måtte Rakel Engesvik og Tameka Yallop tas av banen. Engesvik er ute, men Yallop er usikker.

Lisa Naalsund og Guro Bergsvand gikk av treningsfeltet tidlig tirsdag, men begge er spilleklar til kampen mot svenskene.

Selv om svenskene har vunnet serien 12 ganger, er ikke et stort publikum vanlig for dem. Den 12. mann kan gi bergenserne en fordel. At Brann gjøres til såpass stor underdog i onsdagens kamp, gjør at vi mener det er svært interessant odds på hjemmeseier til Brann.

Det skal være mulig for bergenserne å vinne onsdagens kamp. Oddsen i denne matchen er satt altfor skjevt, slik vi ser det, og det gjør at vi satser på hjemmeseier til 2,85 i odds.

Vi tror at Brann vinner. Det spiller du på her til 2,85 i odds