Gå til sidens hovedinnhold

Rosenborg sikrer seg Champions League-spill

Rosenborg vil med tre poeng i onsdagens kamp sikre seg Champions League-kvalik neste sesong.

(Nettavisen)

Rosenborg er gjort til kjempefavoritter mot LSK Kvinner i onsdagens Toppserie-kamp i Trondheim, men vi tror denne kampen blir jevnere enn hva oddsen tilsier.

Se Rosenborg - LSK Kvinner direkte hos Direktesport fra kl. 15.00 her

Rosenborg - LSK Kvinner

Rosenborg vinner med ett måls margin - 3,70

Kampstart onsdag kl. 15.00

Spillestopp kl 14.59 Live odds etter kampstart

Koteng Arena

Kampen vises på Direktesport

Vi tror at Rosenborg vinner med ett måls margin. Det spiller du på her til 3,70 i odds

Rosenborg skuffet stort i cupen, hvor de tapte hele 0-4 mot Vålerenga. De var ivrige på å rette opp fadesen i helgen, og det fikk Arna-Bjørnar svi for. Trønderne kjørte over bergenslaget, og de ga seg ikke før det sto 7-1.

Se Rosenborg - LSK Kvinner direkte hos Direktesport fra kl. 15.00 her

Rosenborg ligger fem poeng foran onsdagens motstander, men de har syv poeng opp til Sandviken med én kamp mindre spilt. Dersom de unngår tap mot LSK Kvinner vil de antakeligvis sikre seg andreplassen og Champions League-kvalik neste sesong.

Med tre poeng mot LSK vil de ha åtte poengs forsprang før de tre siste kampene, og da skal veldig mye gå skeis om de ikke skal spille i Champions League neste sesong.

Ca. 57 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill her!

Enorm snuoperasjon

Etter lørdagens vanvittige snuoperasjon i LSK-hallen, er det grunn til å tro at romerikingene kan skape problemer for Rosenborg.

LSK tapte hjemmekampen mot trønderne hele 3-0. Det var en kamp hvor romerikingene lenge spilte jevnt med RBK. Kampene mellom Rosenborg og LSK Kvinner har vært tette. Sist sesong møttes lagene tre ganger. Da vant RBK 1-0 på Romerike, mens kampen i Trondheim endte 1-1. Den siste kampen mellom dem ble spilt i cupen, og den vant LSK 1-0.

Her er hele onsdagens oddsprogram!

I helgen snudde LSK 0-3 til 4-3-seier mot Avaldsnes, og klarer gjestene fra Østlandet spille med samme entusiasme som de gjorde de siste 45 minuttene mot Avaldsnes, vil de kunne gi Rosenborg kamp i Trondheim.

Vi tror likevel at trønderne blir for sterke for LSK, og tror de vinner en knapp seier.

Vi tror at Rosenborg vinner med ett måls margin. Det spiller du på her til 3,70 i odds