Gå til sidens hovedinnhold

Ronaldo varmer opp til å knuse denne EM-rekorden

Cristiano Ronaldo kan bli tidenes toppscorer i EM. Alt han trenger å gjøre er å score ett mål. Da passerer han den franske fotball-legenden Michel Platini. Vi tror han varmer opp med å score mot Israel onsdag.

(Nettavisen)

Cristiano Ronaldo har flere EM-rekord. Han er blant annet spilleren med flest EM-kamper. Han har spilt 21 kamper. Det er tre kamper mer enn tyske Bastian Schweinsteiger som nå har lagt opp.

Onsdag er det ca 86 millioner kroner i andrepremiepotten i Vikinglotto

Portugiseren er også spilleren med flest seire i mesterskapet. Totalt elleve.

I åpningskampen til Portugal mot Ungarn 15. juni kan Ronaldo senke enda en EM-rekord. Han har sammen Michel Platini scoret ni EM-mål. Med én scoring til i Euro 2021 vil han bli tidenes mestscorende spiller i EM.

Sannsynligheten for at det skjer er ganske stor. Den portugisiske superstjernen har nemlig aldri deltatt i et EM uten å score.

At Ronaldo scorer i onsdagens kamp mot Israel gir 1,43 i odds

Vi tror han varmer opp til mesterskapet med å score mot Israel og sørge for at Portugal vinner generalprøven.

Portugal - Israel (Handikap 0-1) 1,95 - 3,45 - 3,10 H (spillestopp kl. 20.40)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Privatlandskamp. Portugal har fått beholde statusen som europamestere i tolv ekstra måneder, men i neste uke starter endelig EM hvor de skal forsøke å forsvare tittelen.

Dette er fjerde gang Fernando Santos leder Portugal inn i et mesterskap, og de har hatt samme oppkjøringen til hvert mesterskap. De spiller mot en tøff motstander i den nest siste kampen, i dette tilfelle Spania (0-0), og mot en enklere motstander i generalprøven.

Onsdag er det ca 86 millioner kroner i andrepremiepotten i Vikinglotto

Portugal bruker samme oppskrift

Santos stilte med det sterkeste laget sitt i den siste kampen mot Algerie før VM i 2018, og så laget vinne 3-0. Det var samme resultatet de oppnådde mot Latvia i siste kampen før Confederations Cup i 2017.

I den siste oppvarmingskampen før EM i 2016 vant Portugal også med kalassifre. De slo Estland hele 7-0.

Her kan du skrape Flax på nett

Vi tror Santos er ute en tilsvarende oppladning denne gangen. Han vil bygge opp selvtilliten i laget før mesterskapet braker løs.

Det betyr at Israel kan få seg en skikkelig overhøvling onsdag. Landslagssjef Willi Ruttensteiner stiller nemlig med et svært ungt og urutinert mannskap i denne privatlandskampen. Han vil gi flere av de fremadstormende spillerne mer erfaring før VM-kvalifiseringen i september.

Ruttensteiners menn dominerte mot et svakt Montenegro-lag i helgen, hvor de vant 3-1. Mot Portugal vil de ikke få låne ballen like mye. Israel møter et Portugal-lag som er en outsider i årets EM. Det tror vi de vil få merke.

Ett tap på snart tre år

Portugisernes eneste hjemmetap de tre siste årene kom mot de regjerende verdensmesterne, Frankrike. Portugal har vunnet med nesten to mål i snitt i de 13 siste hjemmekampene. I denne perioden har de scoret 30 ganger.

Her kan du skrape Flax på nett

Liverpool-spissen Diogo Jota er den store formspilleren. Han har scoret seks mål på de seks siste kampene han har startet, og han scoret ni mål på de tolv gangene har startet for Liverpool i Premier League. Jota er en sannsynlig målscorer i denne kampen. Vi tror også at Cristiano Ronaldo lader opp til mesterskapet med å score.

Portugal spilte 0-0 mot Spania fredag, men onsdag tror vi portugiserne finner veien til mål. Vi tror de er i stand til å vinne kampen mot Israel med to mål eller mer. Oddsen på at de vinner med to måls margin eller mer gir 1,95 i odds. Det er spillbart på en dag med få spillobjekter.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset