(Nettavisen)

Ranheim har vært en mareritt-motstander for Åsane. Trønderne har vunnet alle fem kampene mot Åsane i Bergen.

Her kan du spille på at Åsane taper mot Ranheim til 2,20 i odds

Ikke nok med det.

Åsane har faktisk aldri vunnet mot Ranheim i førstedivisjon. Statistikken viser at Ranheim har vunnet åtte ganger og to kamper har endt uavgjort.

Klikk her for å se Åsane- Ranheim på Strim - du får 7 dager gratis her

Den eneste seieren til bergenserne mot Ranheim kom i cupen i 2015. Den gangen vant Åsane 2-0 i Trondheim.

Bergensklubben har fått en svak start på sesongen, og det er ingen grunn til å tro at de skal vinne mandagens kamp mot et Ranheim-lag som er i dytten.

Åsane - Ranheim

Odds: Ranheim vinner - 2,20 i odds

Kampstart mandag 20. juni kl 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Åsane Arena

Kampen vises på Discovery + og TV 2 Play Det får du tilgang til her

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Ranheim vinner. Det kan du spille på her til 2,20 i odds

Åsane måtte spille syv kamper før den første seieren endelig kom, og da kom det like greit to på rappen over Sogndal (3-2) og Grorud (3-2). Sist var det tilbake igjen på tapssporet med 0-1 borte mot Raufoss, og med 2-3-4 ligger bergenserne nede på en skuffende ellevteplass med ni poeng.

Klikk her for å se Åsane- Ranheim på Strim - du får 7 dager gratis her

Hjemmeformen er begredelig. På flunkende nye Åsane Arena har de kun vunnet én av fire kamper så langt. Den største bekymringen er antakeligvis at målene renner inn. Oransjetrøyene har så langt sluppet inn tolv mål på hjemmebane, noe som er flest av samtlige lag i Obos-ligaen på eget gress. Da er det kjedelig at Ranheim kommer på besøk. De har vært et mareritt for Åsane. Bergenserne har aldri vunnet mot Ranheim i førstedivisjon, og Åsane har tapt alle fem hjemmekampene de har spilt mot trønderne.

Åsane får goalgetter tilbake

Den positive nyheten i Åsane-leiren er at Erling Myklebust endelig er friskmeldt. Spissen, som kom fra Vard i vinter, scoret i flere av treningskampene og scoret også i serieåpningen på Åsane Arena. En skade har gjort at han ikke har vært på banen siden bortekampen mot Kongsvinger i slutten av april.

Det er ca. 424 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Ranheim har fått godt betalt denne sesongen. og etter at de kanskje var noe heldige med resultatene i en del av de første kampene har spillet også blitt bedre og bedre utover. Nå står de med sterke 5-1-1 på de siste sju, og 17 poeng har tatt de helt opp til en playoffplass. De avsluttet med et par sterke kamper mot Mjøndalen (2-1) og Fredrikstad (3-2), og de er også blant seriens beste bortelag denne sesongen med ti poeng og bare tre baklengs på fire kamper.

Ranheim har vist klart mest av disse lagene i det siste, og med tanke på historikken og hvor åpne Åsane har vært i forsvar på hjemmebane hittil denne sesongen, spiller vi en B her til 2.20 i odds. Det er godkjent.

Vi tror at Ranheim vinner. Det kan du spille på her til 2,20 i odds