(Nettavisen)

Bodø/Glimt - Strømsgodset

Odds: Bodø/Glimt vinner og det scores over 3,5 mål

Kampstart onsdag 25. mai kl 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Aspmyra Stadion

Kampen vises på Eurosport Norge, Eurosport Player og discovery+

Vi tror Bodø/Glimt vinner og det scores over 3,5 mål totalt. Det spiller du på her til 2.60 i odds

Det er faktisk toppoppgjør på Aspmyra onsdag ettermiddag når Bodø/Glimt tar i mot Strømsgodset i den åttende serierunden av årets sesong.

På grunn av litt forskjellig antall spilte kamper så langt har det blitt litt strekk i feltet på tabellen. Bodø/Glimt ligger på femteplass med sine 12 poeng på 7 kamper, mens Strømsgodset på fjerdeplass har 13 poeng på 8 kamper.

Bodø/Glimt har møtt litt motgang for første gang på en god stund, og motstanderne har fått troen på at det er mulig å få med seg noe fra møtene med de siste sesongers suverene lag.

Vi så det mot Viking i Stavanger for en måned siden. Da ble de kriget og kjempet fullstendig ut av stilen og det endte med hjemmeseier(2-0), og rødt kort på Bodø/Glimts Victor Boniface.

I tillegg fikk Ulrik Saltnes to kampers karantene etter at TV-bilder viste at han bevisst satte kneet i ryggen på Kevin Kabran i samme kamp.

Hjemme mot Lillestrøm var det et redusert og litt rystet Glimt som berget 1-1 når Alfons Sampsteds utlignet etter 82 minutter. I slaget om Nord-Norge kranglet de inn det viktige utligningsmålet langt inn i overtiden, og unngikk et bittert tap mot rivalen fra Tromsø.

Borte mot Haugesund i forrige serierunde var Saltnes tilbake på laget, og det virket som kapteinens tilstedeværelse skapte mer ro i laget. Selv om de ikke dominerte banespillet fullstendig var den kjente farten og presisjonen fremover på banen tilbake, og effektive Glimt hamret inn fire mål.

Det resultatet var ekstremt viktig, og det blir spennende å se om de fortsetter i samme spor mot Strømsgodset.

Det er ca. 55 millioner kroner i vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Strømsgodset har våknet etter smellen mot Sandefjord

Det var krise i Strømsgodset etter fire serierunder. Da sto de med en seier og tre tap, og i fjerde serierunde røk de hele 0-5 hjemme mot Sandefjord. Etter det oppgjøret hadde de 15 dager til neste kamp.

Den pausen benyttet de tydeligvis godt, for etter det har de radet opp tre seiere og en uavgjort. Først 3-0 hjemme mot Rosenborg - så sterke 0-0 borte mot Viking - før de banket Kristiansund 3-0 borte og Vålerenga 3-2 hjemme i forrige serierunde.

Det er flere spillere som har løftet seg etter den svake innledningen på sesongen, men Halldor Stenevik har utmerket seg og tidvis herjet på høyrevingen. Han står med tre målgivende på de to siste kampene og er en spiller som Bodø/Glimt må følge med på.

Strømsgodset har ikke alltid vært like gode til å ri av jevne kamper der det står om seier eller uavgjort. Både mot Viking borte og i søndagens kamp mot Vålerenga maktet de derimot å stå imot presset på slutten, og innkasserte henholdsvis et sterkt bortepoeng og tre hjemmepoeng.

Godset er i flytsonen, og Bodø/Glimt må definitivt ta dette på alvor når lagene møtes onsdag ettermiddag.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Bodø/Glimt og Strømsgodset lager målfest

Siden sesongen 2019 har Bodø/Glimt herjet i eliteserien - og spesielt hjemme på Aspmyra. På 49 kamper har de 36 seiere, 11 uavgjorte og kun 2 tap - med målforskjell på 141-41.

I oppgjørene mot Strømsgodset har det vært svært målrike kamper. Fra 7-2 til Bodø/Glimt i fjor, til 5-3 til Strømsgodset i 2015.

De syv siste kampene mellom lagene har gitt 21-17 i målforskjell, med fire seiere til Glimt, en uavgjort og to seiere til Godset(i 2014 og 2015).

Også i årets sesong har begge lagene vært involvert i målrike kamper.

Det er to offensive lag som går for det som møtes på Aspmyra - vi tror slusene åpner seg - og det ender med målfest igjen.

Bodø/Glimt vinner og det scores over 3,5 mål totalt spiller du på her til 2.60 i odds