(Nettavisen)

Manchester City og Liverpool er de to beste lagene i England akkurat nå, og kun et sensasjonelt comeback av Real Madrid hindret de to klubbene møttes i Champions League-finalen.

Dette spillet gir deg 5,80 i odds på at Manchester City snubler på Molineux

Manchester City har skaffet seg en luke på tre poeng ned til Liverpool i Premier League med tre kamper igjen, men ingenting er avgjort - ennå.

En stadig lengre skadeliste betyr at City kan få problemer i serieavslutningen. En blemme av City er nok til å invitere Liverpool tilbake i tittelkampen, og det kan i verste fall gjøre at det må spilles en ekstra playoff-kamp om ligatittelen, ifølge Manchester Evening News.

City er tre poeng foran Liverpool før de tre siste kampene mot Wolves, West Ham og Aston Villa. De har fire plussmål mer enn Liverpool, takket være 5-0-seieren mot Newcastle i helgen, og den seieren gjorde at de også fikk flere scorende mål enn Jurgen Klopps lag. Det er likevel ikke helt utenkelig at det kan stå likt mellom Liverpool og Man City etter de tre neste kampene.

Kan det bli dødt løp?

Dersom City skulle tape én av de tre siste kampene, vil Liverpool ha muligheten til å komme ajour, dersom de vinner de gjenstående kampene mot Aston Villa, Southampton og Wolves. Premier League-reglene sier at om to lag havner på like mange poeng vil følgende faktorer gjelde: målforskjell, mål scoret, flest poeng i innbyrdes oppgjør og deretter hvilke lag som har scoret flest mål som bortelag i innbyrdes oppgjør.

Dersom City taper en kamp, vil Liverpool kunne komme opp på like mange poeng og utjevne målforskjellen. Det trenger ikke å være verre enn at City taper 0-2 og Liverpool vinner 2-0

City har for øyeblikket scoret to mål mer og sluppet inn to færre, slik at scenariet i neste kamp for begge lag ville ha vært 89 scoret og 23 sluppet inn.

Hvis klubbene deretter matcher resultatene til den andre med de samme målene for og mot, vil den innbyrdes statistikken måtte brukes for å skille lagene. Men begge kampene mellom City og Liverpool har endt 2-2.

Skulle dette bli en realitet vil det trengs en playoff-kamp for å avgjøre hvem som vinner Premier League i 2021-2022. Et scenario som ble mer realistisk etter Liverpools uavgjort og Citys storseier denne helgen.

Wolverhampton - Manchester City

Odds: Uavgjort - 5,80 i odds

Kampstart onsdag 11. mai kl 21.15

Spillestopp kl 21.14 Live odds etter kampstart

Molineux

Kampen vises på TV2 Sport Premium 1

Vi tror at Manchester City og Wolves spiller uavgjort. Det spiller du på her til 5,80 i odds

Wolves tok et overraskende poeng mot Chelsea i lørdagens kamp på Stamford Bridge. Romelu Lukaku scoret et ligamål for første gang på 129 dager, ja, han scoret faktisk to ganger, men det holdt ikke til seier mot Wolves.

To sene scoringer av Wolverhampton gjorde at kampen i London endte 2-2, men tross det ene poenget virker det urealistisk at de skal kunne skaffe seg spill i Europa neste sesong.

God statistikk mot City

Wolves skal blant annet møte Liverpool og Manchester City, og det blir ikke enkelt å tette luken på fem poeng frem til West Ham, selv om de har én kamp mindre spilt enn London-klubben.

Bruno Lages lag har tapt tre av de fire siste kampene, og de gikk målløse av banen i alle tre kampene. De har nå en vanskelig oppgave med å prøve å stoppe titteljagende Manchester City.

Faktum er at Wolves har gitt City kamp i de syv hjemmekampene de har spilt mot de lysblå i Premier League. Fasiten viser tre seire, én uavgjort og tre tap.

Wolves har spilt jevnt med alle topp syv-lagene, og de har ikke tapt med mer enn ett mål i noen av kampene. De har i tillegg vunnet mot Tottenham, Manchester United og West Ham, og de har kun tapt 1-0 mot Liverpool og Manchester City.

Onsdagens kamp på Molineux blir ikke enkel for Manchester City.

Pep Guardiolas lag feide over Newcastle i helgen og vant 5-0. De er nå ubeseiret i ni Premier League-kamper på rad, hvorav syv av dem er vunnet. City har scoret 26 mål og kun sluppet inn fire i denne perioden.

Skadekrise i forsvaret

Etter Champions League-exiten kan City konsentrere seg fullt og helt om ligaen. Det er antakeligvis en fordel, særlig siden de opplever store skadeproblemer.

Ruben Dias, John Stones og Kyle Walker ute resten av sesongen, og Nathan Ake mangler mot Wolves. Det betyr at Pep Guardiola må sette sammen et nytt forsvar før kampen på Molineux - et sted de nylig har tapt.

Dersom det er et sted City kan snuble i de tre siste kampene, så er det på Molineux. Wolves er et tøft lag å bryte ned. City tapte her i 2019, og de har kun vunnet én av de siste tre bortekampene mot ulevene, men vi tror ikke Pep Guardiolas gutter taper denne kampen.

Manchester City har holdt nullen i seks av de siste ni kampene i ligaen, og de har ikke sluppet inn mål på bortebane i ligaen siden januar.

Gjesten er naturlig nok kjempefavoritter i denne kampen, men Wolves kan være en tricky motstander. 1,23 i odds på City er uinteressant, men uavgjort til 5,60 i odds er spennende.

Vi tror at Manchester City og Wolves spiller uavgjort. Det spiller du på her til 5,80 i odds