(Nettavisen)

Nantes - Rennes

Odds: Rennes scorer over 2,5 mål

Kampstart onsdag 11. mai kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Beaujoire Stadium

Kampen vises på direktesport.no

Vi tror Rennes scorer over 2,5 mål. Det spiller du på her til 2,45 i odds

Den ferske cupmesteren Nantes er tilbake i hverdagen i Ligue 1 onsdag kveld når de tar i mot Rennes til lokalderby i vest. Byene ligger bare drøye 10 mil fra hverandre, så dette er et prestisjefylt oppgjør.

Nantes er høyt oppe etter helgens cupfinale for med seieren over Nice tok de sin første tittel siden ligagullet i 2001. I serien er det derimot ikke så mye å juble for. De ligger trygt forankret midt på tabellen uten noe å spille for.

Det eneste vil være at de har muligheten til å ende sesongen på øvre halvdel for første gang på fem år. De ligger nå på niendeplass, med 11 poeng opp til Rennes på fjerde, og tre poeng foran Brest på ellevte.

Et annet mål kan være å rette på statistikken mot Rennes - for den er nemlig elendig. To seiere på de siste 23 kampene er ikke mye å skryte av, og skulle de klare tre poeng på onsdag, vil de ta sin ellevte seier på hjemmebane i årets sesong.

Dette vil i så fall være det høyeste antallet seiere siden 2003/04.

Det er ca. 728 millioner kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Rennes er på Champions League-jakt

Rennes kjemper en knallhard kamp om Champions League-spill neste sesong. Foran denne hengekampen skiller det tre poeng opp til Monaco på plassen foran.

Monaco er i kjempeform og har radet opp åtte strake seiere, men vinner Rennes mot Nantes går de forbi med mye bedre målforskjell.

Etter to strake ettmålstap mot Monaco og Strasbourg, har Rennes nå slått tilbake med to hjemmeseiere på rad. Først høvlet de over Lorient og stoppet ikke før det sto 5-0, før de gjorde kort prosess med Saint-Etienne og sikret seieren med 2-0.

Bruno Genesios mannskap har nå 62 poeng etter å ha vunnet 19 av 35 kamper i ligue 1. Begge deler er klubbrekord i en enkelt sesong.

Superhete Martin Terrier har levert utrolige 21 ligamål denne sesongen og ligger bare tre mål bak toppscorer Kylian Mbappe fra PSG. Han har nok mål om å nærme seg superspissen, og mål lukter det definitivt av dette Rennes-laget.

Rennes pøser inn scoringer

Nantes går inn i denne kampen høyt oppe etter cupfinaleseieren, men spørsmålet er om det er nok mot Rennes som kjemper en knallhard kamp om plass i Champions League.

Hjemmelaget kan klamre seg til en god statistikk på eget gress i år, men mot Rennes har de slitt både hjemme og borte i lang tid.

Bortelaget pøser inn mål, og det er kun PSG som har scoret flere enn de 77 målene Rennes har stått for. PSG er såvidt foran med 81.

De siste kampene har det løsnet ordentlig foran kassa. 30 mål på de ti siste kampene er voldsomme greier, og vi tror de fortsetter på samme måte mot Nantes, som har sluppet inn åtte mål på sine tre siste.

Rennes scorer over 2,5 mål spiller du på her til 2,45 i odds