(Nettavisen)

Anderlecht og Club Brugge har dominert belgisk fotball i årevis, men de siste tre sesongene har Royal Antwerpen yppet seg.

Laget fra den belgiske havnebyen stablet på beina et slagkraftig lag med flere kjente fjes i lagoppstilling og på laglederbenken. Den tidligere Bayern Munchen- og Milan-spilleren Mark van Bommel er trener i klubben, men fra av spillerne har fortid i Premier League og Serie A.

Sjokkseier til Lillestrøm i Conference League gir deg 2,95 i odds

Da belgierne slo ut Drita fra Kosovo var det blant andre to tidligere Tottenham-spillerne i startelleveren: Toby Alderweireld og Vincent Janssen.

Ikke nok med det. Antwerpen stilte også med den tidligere AS Roma-spilleren Radja Nainggolan og den sveitsiske landslagsspissen Michael Frey. Sistnevnte scoret 22 mål i den belgiske toppdivisjonen sist sesong.

Navnene gjør seg i en lagoppstilling, men alle fire har passert 30 år og karrieren er på hell.

Klarer Lillestrøm å legge fra seg respekten i garderoben, vil de kunne ryste belgierne.

Lillestrøm - Royal Antwerpen

Odds: Lillestrøm vinner - 2,95 i odds

Kampstart torsdag 4. august klokken 19.00

Spillestopp kl 18.59 Live odds etter kampstart

Åråsen

Slik ser du kampen:

Den vises på VG +

Vi tror at Lillestrøm vinner. Det spiller du på her til 2,95 i odds

Lillestrøm har tatt seg til tredje runden i Europa Conference League-kvalifiseringen, etter at de slo ut finske SJK i den forrige runden. De vant 1-0 borte og utklasset finnene med 5-2 i returkampen på Åråsen.

Hjemme har kanarifuglene vært solide. De har vunnet syv av åtte kamper på Romerike.

Lillestrøm har imponert i Eliteserien denne sesongen. De ligger på andreplass med 36 poeng, tre poeng bak serieleder Molde med en kamp til gode.

Søndag tok LSK en sterk 2-0-seier på bortebane mot Sarpsborg 08. Dermed har Kanarifuglene vunnet fire kamper på rad i alle turneringer.

Seieren mot Sarpsborg 08 ble kostbar. Den viktige angrepsspilleren Akor Jerome Adams ble påført en skade, og er ute til høsten en gang.

Royal Antwerp har vunnet begge sine to åpningskamper i den belgiske ligaen. De slo Mechelen 2-0 på bortebane i serieåpningen og fulgte opp med å vinne 1-0 mot Zulte Waregem.

Det belgiske laget var nær ved å gå på en blemme mot Drita fra Kosovo i forrige runden. De klarte kun 0-0 i den første kampen hjemme i Belgia, men vant 2-0 på bortebane.

Det er vanskelig å vite hva vi kan forvente at Antwerpen i torsdagens kamp., men de har vunnet de fire siste bortekampene i alle turneringer med 7-1 i målforskjell.

Uansett; vi tror at LSK kan gi belgierne kamp.

Dette blir ikke enkelt for Lillestrøm, men de viser fin form, er gode på dødballer, og med den flyten de viser nå kan de også sjokkere lag fra større ligaer i Europa. Antwerpen må også klare seg uten den tidligere Tottenham-spilleren Toby Alderweireld. Antwerpen-kapteinen har meldt forfall til kampen mot Lillestrøm. Det skriver avisen 7sur7. De melder også at viktige Manuel Benson er ute mot romerikingen.

Vi tror at Lillestrøm vinner. Det spiller du på her til 2,95 i odds

Et mulig alternativ-spill er at det står uavgjort til pause på Åråsen. I begge de to første Conference League-kampene til Antwerpen har det stått 0-0 til pause, og det har også vært resultatet til pause i en av de to første ligakampene. I fire av de siste seks kampene til LSK i alle turneringer har det stått uavgjort til pause.

At det står uavgjort til pause mellom LSK og Antwerpen gir 2,10 i odds