(Nettavisen)

Sandnes Ulf - KFUM

Odds: Sandnes Ulf vinner og det blir over 2,5 mål totalt

Kampstart mandag 20. juni kl 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

ØsterHus Arena

Kampen vises på TV 2 Play, Eurosport Player og discovery+

Vi tror Sandnes Ulf vinner og det blir over 2,5 mål totalt. Det spiller du på her til 3,75 i odds

Landslagspausen er over og endelig er OBOS-ligaen i gang igjen. KFUM reiser vestover for å møte et Sandnes Ulf-lag med ambisjoner om å komme seg tilbake til Eliteserien.

Tabellnabo KFUM er også i form og har tatt tre strake seirer i OBOS-ligaen, hvor det siste oppgjøret før ferien endte med 3-0 hjemme mot Skeid.

Sandnes Ulf kommer fra to strake borteseiere mot Skeid og Sogndal som nok har gitt selvtillit, og de ligger godt posisjonert på fjerdeplass på tabellen.

De startet sesongen strålende og radet opp fire seiere på rad. Først fikk Bryne unngjelde i sesongåpningen og måtte reise hjem med 1-2 i sekken. Så reiste de til Trøndelag og tok seg av Stjørdals-Blink. Martin Ramsland ble den store helten når han satte begge målene - der det siste og avgjørende kom etter 93 minutter.

Når de så feide over Kongsvinger med 4-1 hjemme, og reiste til Nadderud og slo Stabæk 1-0, var alt bare fryd og gammen for laget til Bjarne Berntsen.

Realitetssjekken kom imidlertid fort for i de tre neste møtte de veggen. Hjemmetap for Fredrikstad(0-4) og Mjøndalen(0-2), samt bortetap mot Brann(0-3) var ingen sensasjon, men måten det skjedde på var ikke bra.

Nå har de reist seg for de to siste kampene har endt med seier. Begge kampene har vært på bortebane, og selv om de måtte slite for de seks poengene(1-0 mot Skeid og 2-1 mot Sogndal), er nok troen på egne ferdigheter litt tilbake i spillergruppen igjen.

Det er ca. 428 millioner kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdag kl 19

KFUM imponerer i år igjen

KFUM rykket opp til OBOS-ligaen første gang etter sesongen 2015. Da ble det med et forsøk og de rykket direkte ned igjen året etter. Så ble det to sesonger i PostNord-ligaen før opprykket igjen var et faktum.

Nå er det fjerde sesongen på rad i den nest øverste divisjonen, og siden det siste opprykket har de imponert. Fjerdeplass og kvalik til Eliteserien i 2019, åttendeplass i 2020 og femteplass og kvalik til Eliteserien igjen i 2021.

I år er de der igjen, og de ligger foreløpig på femteplass i serien med fem seiere, to uavgjorte og to tap.

Jørgen Isnes har gjort en enorm jobb med KFUM, og i 2021 løftet han dem som nevnt igjen og luktet på eliteseriespill. Med dårlige fasiliteter og begrensede midler kjemper de igjen i toppen, og de kommer til denne kampen etter tre seiere på rad.

1-0 hjemme mot Kongsvinger, 2-1 borte mot Fredrikstad og 3-0 hjemme mot Skeid er en pen rekke, og det blir sannsynligvis tøft og jevnt også i Sandnes.

Sandnes Ulf avgjør på hjemmebane

Sandnes Ulf er som regel tøffe hjemme på ØsterHus Arena. De gikk på to smeller mot Fredrikstad og Mjøndalen i mai, men da var de inne i en dårlig periode. Nå virker de å ha snudd trenden, og står med to seiere på de to siste - begge på bortebane.

KFUM har et bra lag også i år, og har vunnet tre av fire bortekamper så langt. Seirene kom mot lag som ligger på den nedre halvdelen, mens borte mot topplaget Brann ble det tap.

I hele fjor endte 47% av alle kampene i OBOS-ligaen med hjemmeseier, og 40% av kampene endte med flere enn 2,5 scoringer.

For Sandnes Ulf har seks av ni kamper i år endt med flere enn 2,5 mål, mens for KFUM er tallene syv av ni.

Vårt tips er seier til Sandnes Ulf, og det blir mer enn 2,5 mål totalt. Det spiller du på her til 3,75 i odds

All oddsen på Sandnes Ulf - KFUM finner du her