(Nettavisen)

Hertha Berlin tapte 0-1 i den første kampen hjemme på Olympiastadion i den tyske hovedstaden. Nå har de en monumental oppgave foran seg før mandagens kamp på Volksparkstadion.

Hamburger SV har nemlig spilt fem kamper i playoffen til Bundesliga, men de har aldri tapt. Fasiten viser to seire og tre uavgjorte. De har aldri sluppet inn mer enn ett mål i noen av kampene, og de har kun sluppet inn tre mål til sammen.

Hamburger SV - Hertha Berlin

Odds: Hamburger SV vinner - 2,10 i odds

Kampstart mandag 23. mai kl 20.30

Spillestopp kl 20.29 Live odds etter kampstart

Olympiastadion

Kampen vises på Vsport + og Viaplay Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Hamburger SV vinner mot Hertha Berlin. Det spiller du på til 2,10 i odds

Hamburger SV er favoritter til å spille i Bundesliga neste sesong etter at de slo Hertha Berlin 1-0 i den første playoff-kampen hjemme på Olympiastadion.

Tim Walters lag endte på tredjeplass i 2. Bundesliga denne sesongen. De sikret playoff-plassen etter å ha vunnet de fire siste kampene og havnet foran Darmstadt på bedre målforskjell.

De tok med seg den gode formen inn i playoffen, og vant den første playoff-kampen på Olympiastadion 1-0. Ludovit Reis scoret kampens eneste mål.

Tirsdag er det ca. 102 millioner i potten i Eurojackpot – kupongen leverer du her

Hertha på sin side har hatt et forferdelig 2022. De har tapt tolv av de siste 18 kampene i Bundesliga, og endte sesongen på 16.-plass. Etter tapet i den første playoff-kampen står de nå med tap i de tre siste kampene.

Det er likevel et lite glimt av håp hos Hertha-fansen. De vet nemlig at det er ingen klubb berlinerne har vunnet mot flere ganger enn HSV. De har vunnet åtte av de siste ti kampene i ligaen, og de har vunnet fire av kampene med to mål eller flere. Samtidig har HSV vunnet to av de tre siste hjemmekampene mot Hertha.

Bundesliga-klubben har vunnet sammenlagt i 17 av de siste 23 playoffene. Ja, Bundesliga-laget har faktisk vunnet åtte av de siste ni årene, men Hertha er det eneste laget som har rykket ned etter playoff-spill. De kan mandag bli det første laget som to ganger rykker ned via playoff.

Det er Hamburger SV som har formen og momentumet nå. Vi tror HSV blir for sterke for gjestene fra hovedstaden.

Vi tror at Hamburger SV vinner mot Hertha Berlin. Det spiller du på til 2,10 i odds