(Nettavisen)

Onsdag og torsdag spilles 2. runde i cupen. Alle de 16 Eliteserie-lagene er i aksjon onsdag, og den norske cuphistorien er full av store klubber som har røket ut mot langt mindre klubber.

Du kan se ni av cupkampene hos Direktesport her

Det kan vi også komme til å oppleve onsdag.

Hødd - Aalesund

Odds: Hødd vinner - 4,60 i odds

Kampstart onsdag 22. juni kl 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Høddvoll

Kampen vises på Direktesport Det får du tilgang til her

Vi tror at Hødd vinner. Det kan du spille på her til 4,60 i odds

2. divisjonslaget Hødd får besøk av tidligere trener Lars Arne Nilsen og Aalesund på Høddvoll. Nilsen var mannen som tok et sensasjonelt cupgull med Hødd i 2012, men i kveld kan han få trøbbel når han møter gamle kjente i Ulsteinvik. Det viser iallfall historien.

Aalesund har spilt tre ganger mot Hødd i cupen siden 2008, og de har ikke vunnet noen av kampene etter 90 minutter. I 2008 vant Aalesund 2-1 i Ulsteinvik, men det sto 1-1 etter 90 minutter. 2-1-scoringen kom først ett minutt på overtid.

Klikk her for å se cupkampen mellom Hødd og Aalesund på Direktesport fra kl. 18.00

Også 2011 sto det 1-1 etter 90 minutter. Den gangen vant Aalesund etter ekstraomganger. Forrige gang lagene møttes i cupen var i 2015. Da vant Hødd 1-0. Vi tror et formsterkt Hødd-lag kan lage problemer for naborivalen onsdag.

Hødd overtok tabelltoppen i PostNord-serien sist etter 6-1 seieren over Frigg her på hjemmebane. Og Hødd har vært meget solide denne sesongen med 26 poeng på elleve kamper. Ikke minst er de solide i forsvar med kun seks baklengs så langt, og her hjemme på Høddvoll har de fine 5-1-0 og hele 17-3 i målforskjell. Førde ble et par nummer for små i første runde, hvor Hødd vant 5-1 på bortebane.

Aalesund har begynt best av de nyopprykkede lagene i Eliteserien i år, hvor de med 16 poeng har tatt en 7.plass på tabellen.

Denne kampen er mer åpen enn hva oddsen tilsier. For Hødd er enormt sterke hjemme og det er ventet 3000 tilskuere på Høddvoll. Her kan egentlig alt skje, og da synes vi hjemmeseier til 4,60 i odds er mest spennende.

Vi tror at Hødd vinner. Det kan du spille på her til 4,60 i odds

Gjøvik-Lyn - Strømsgodset

Odds: Uavgjort - 5,90 i odds

Kampstart onsdag 22. juni kl 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Gjøvik Stadion

Vi tror at det står uavgjort mellom Gjøvik-Lyn og Godset etter 90 minutter. Det kan du spille på her til 5,90 i odds

Også på Gjøvik stadion ligger det en cupbombe i luften. Gjøvik-Lyn har gjort sine saker bra etter opprykket fra 3. divisjon, og ligger på en grei 8.plass med 16 poeng.

2. divisjonsklubben har vært kruttsterke på hjemmebane. Fasiten viser fire seire og én uavgjort. De knuste opprykksfavoritt Ull/Kisa 4-0 og spilte 1-1 mot serieleder Hødd.

Onsdag møter de et Strømsgodset-lag som er enhver oddstippers mareritt. De har svingt voldsomt i prestasjonene. Før landslagspausen slo drammenserne Rosenborg 3-0, de spilte 2-2 mot Bodø/Glimt og vant 3-2 mot Viking. Forventningene var store før helgens bortekamp mot Sarpsborg 08, men det endte med et mageplask. Godset tapte 1-5. En 4.plass på tabellen er uansett meget bra med 17 poeng, og de hadde null problemer med å slå Hønefoss 4-0 i første runde.

Du kan se ni av cupkampene hos Direktesport her

Klart Godset er greie favoritter her, men Gjøvik/Lyn slo altså ut Raufoss i første runde og er gode på eget gress.

1,25 i odds på ustabile Godset kjøper vi ikke, men vi tror det kan komme en cupbombe på Gjøvik. 5,80 i odds på uavgjort etter ordinær spilletid er såpass høyt at vi mener det er verdt å sette en liten slant på det. Strømsgodset måtte ut i ekstraomganger sist de besøkte Toten i cupen. I fjor sto det nemlig uavgjort mellom Godset og Raufoss etter 90 minutter. Vi tror det samme kan skje på Gjøvik onsdag. Da kan alt skje i ekstraomgangene.

Vi tror at det står uavgjort mellom Gjøvik-Lyn og Godset etter 90 minutter. Det kan du spille på her til 5,90 i odds